Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bitka blondínok z VyVolených má dohru: Maťa bude ešte plakať, tvrdí Žaneta!

Žaneta Renczesová z VyVolených bola online. Zobraziť galériu (3)
Žaneta Renczesová z VyVolených bola online.

BRATISLAVA - Nezostane jej nič dlžná! Počet súťažiacich v jojkárskej šou VyVolení - Dom snov sa znižuje každý týždeň. Ako druhá v poradí vypadla Žaneta Renczesová (23), ktorú hneď po príchode na pozemok fyzicky napadla súperka Martina Maliterná (26). Blondínka z Pezinka prišla na online rozhovor do topiek, kde okrem iného reagovala aj na tému týkajúcu sa spomínaného konfliktu. Netajila sa pritom tým, že na sebavedomú moletku podala trestné oznámenie.

V jojkárskej šou VyVolení - Dom snov momentálne chýbajú štyria súťažiaci - pracovníčka reklamnej agentúry Monika Lombárová, vlasový stylista Marek Fekiač, fotograf Ivan Musil a študentka Kristína Verničková. Každý z nich totiž odišiel na špeciálne školenia týkajúce sa stavby luxusnej vily.

S vidnou výhry sa musela minulý týždeň rozlúčiť trojnásobná mamička Miroslava Janovčíková, ktorá vám okrem iného porozprávala aj o pekle, ktoré prežila. Ako druhá v poradí prišla na online rozhovor do topiek ďalší vyradená súťažiaca -  Žaneta Renczesová.

Sexi blondínky ste sa pýtali najmä na konflikt s Martinou. Chceli ste vedieť, či sa sebavedomej moletke plánuje nejakým spôsobom pomstiť. Žaneta sa netajila tým, že bitka bude mať dohru - na súperku z reality šou podala trestné oznámenie.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

02.09.2013 10:21 - otázka od nika
Ahoj Žanet, páčil sa ti niektorý chlap z vyvolenych? Si celkom pekná baba možno by si sa ku niekomu z nich hodila... Nika
Ahojte všetci ďakujem za Vašu podporu nestihám Vám všetkým už odpísať takže ak máte nejaké otázky tak ma nájdete na fb pod mojím menom a budem sa snažiť Vám všetkým odpísať :) Budem rada papa pekný deň :*
02.09.2013 10:14 - otázka od Lenka
Ahoj Žaneta, obdivovala som ťa, ako si to zvládla na žačiatku, ked ťa Maťa napadla. Ved len ten moment očakávania čo tam bude atd, bol určite náročný a už vôbec si nečakala, že ťa taká krava napadne. No zvládla si to super. Škoda, že si vypadla, lebo, držala som ti palce!!!! Teraz tam už nie je žiadna baba, ktorej by sa oplatilo fandiť. Držím palce do budúcnosti!!!!!!
Ďakujem Leni si zlatá :) No ja ani neviem ako som to zvladla baby hovorili že by sa hneď otočili a odišli...Proste Maťa sa ukázala a najviac ma teší to že chcela strápniť mňa a strápnila seba :) Ďakujem
02.09.2013 10:12 - otázka od joe
ahoj, ja len tolko, že buď sa vráť k svojmu bývalému priatelovi, alebo sa s ním prestaň stýkať uplne, pretože kamaratstvo po vzťahu medzi mužom a ženou existovať nemôže, to znamená, že on je ešte stále do teba a teraz sa zbytočne trápi ;)
Ahoj hm tak táto správa ma prekvapila..:) Možno máš pravdu, dnes sa ho nato spýtam pretože ja som ta zalúbena neni :P
02.09.2013 10:10 - otázka od eyael
Ahoj, ako vyriesis hrube fyzicke napadnutie Maťou? Bude to mat nejaku dalsiu dohru? Pacilo sa mi ze si nikoho v hre neurazala a nerobila ani ziadne intrigy. Prajem Ti vsetko dobre
Ahoj jasné maťa sa už rieši, dúfam že sa jej všetko vráti a že bude ona tá ktorá bude nakoniec plakať...No hej intrigy a ohováranie ma už prešlo..:) Ludia sa ohovárajú preto lebo závidia jeden druhému a tam som nemala čo komu závidieť :)
02.09.2013 10:07 - otázka od Boss
Ahoj,čo hovoríš na to tlsté vyholené hovädo?podľa mňa to je len tlsté vymleté prasa ktoré sa vždy opakuje na začiatku vety..:)
AHOJ hehe :D Čo mám na ňu hovoriť? Ja neviem mne príde smiešna celá aká je to je všetko :) Bude ešte plakať a nato sa teším najviac !!
02.09.2013 10:06 - otázka od Joko
Zanetka, skoda, ze si vypadla. Prenes sa cez to a nech sa ti dari. Bude nejaka dohra ohladom incidentu s Martinou? Budes to riesit nejako pravne trebars po skonceni show alebo to nechas tak?
Ahoj :) No jasné už to riešim, takáto vec jej neprejde, bude ešte plakať :)
02.09.2013 10:05 - otázka od Palo
tak si to nebola ty asi, alebo určite...?
Určite !!! :)
02.09.2013 10:05 - otázka od MYII
CAWKO .:) podas na to prasa tresne oznamenie za napadnutie ???? :))))))))
Ahoj jasné..:P Určite ju toto neprejde !!!
02.09.2013 10:04 - otázka od Žanetka
Ahoj Žanet, aj ja sa volám žaneta. Strašne som ti držala palce, aj som plakala ked si ty plakala. Koho si mala najradšej? Koho si nemala rada? A strašne ťa mám rada. To je všetko flup. Cmuq... AJOOJ
Ahoj žanušš :) Ďakujem si zlatá...Najradšej? Určite Marcela, je s ním strašná sranda je to super chalan ale tak sklamal ma tým že mi nedal hlas. A nemala som rada Maťu čo je úplne jasné :) Cmuk :*
02.09.2013 10:02 - otázka od janka
Maš nieco spoločne s rodinou Frčkovcov ci len nahodna podoba
Ahoj nie nemám s nimi nič spoločné...:) Už som to počula viac krát...Iba sa podobáme nič viac :P
02.09.2013 10:01 - otázka od Michaela
Ahoj, dúfam, že za to napadnutie podáš trestné oznámenie - je to zdokumentované, máš na to svedkov, takže šup-šup na políciu.
Ahoj jasné že to riešim neboj :) Maťa sa má ešte načo tešiť a ja sa budem smiať posledná :P
02.09.2013 10:00 - otázka od Jana
Ahoj mas pravdu, ze Mata zosmiesnila iba samu seba mne si sa tam tiez pacila fandila som ti skoda, ze si vypadla .Co budes teraz robit ?
Ahoj no veď jasné chcela strápniť mňa ale nevyšlo jej to :) Už od vtedy ju tam každý neznáša a iba plače...Sama sebe urobila zle...Neviem čo budem robiť, zatial sa iba flákam :)
02.09.2013 09:57 - otázka od Alex
Ahoj, mala si si vybrat Maju, noa co ze je zranena, je to hra, bojovala si o doma, netreba brat ohlady na zranenie. Skoda, mala vypadnut Rachel. Tak vela stastia v zivote. :)
Ahoj moja taktika bola taká že ak by som si vybrala Majku, tak by som mala menšiu šancu zostať v dome..Pretože ja som potrebovala aby to niekto z nás kuchárok vyhral a tým pádom by Maťa išla domov...Bola tam väčšia šanca že jedna z nás to vyhrá, ako keby som si mala zobrať zranenú Majku...:) Neviem či rozumieš čo chcem povedať ale dúfam že áno :P
02.09.2013 09:55 - otázka od Marek
Ja len, ze nie som na blondiny ale ty si bola najkrajsia sutaziaca vo Vovolenych. Nema to uz zmysel sledovat.
Ahoj hehe do ďakujem za úprimnosť :P No veď jasné už není na koho pozerať :D
02.09.2013 09:54 - otázka od Penny
ahoj, preco si nevratila riadnu facku tej co ta zbila? ja to nepozeram, ale toto bola sila
Ahoj pretože mám niečo v hlave a nebudem sa strápňovať pred celím Slovenskom. Keby tam neboli kamery tak možno sa ešte bijeme :D Veď jej sa to vráti a už len to že nemá žiadneho fanúšika ma teší :) Chcela strápniť mňa, no stápnila samú seba...
02.09.2013 09:51 - otázka od Michaela
Ahoj. Ako sa citis po vyradení? Držala som ti palce mala si tam este ostat ... Martina je nesympaticka uz len to ako sa ti ani do oči nepozerala ked ste sa lucili... Otrasna baba!!!
Ahoj cítim sa fajn :) Chýba mi to všetko, strašne sa mi tam páčilo :) Veľmi rada by som išla naspat...No Maťa je proste taká, nikto nevie čo má od nej čakať..Aj taky sú ľudia ...
02.09.2013 09:49 - otázka od a
no kde si cakam tu na teba
Ahoj už som tu :P
02.09.2013 09:49 - otázka od Andy
ahoj Žanetka, škoda že si vypadla, nech sa Ti v živote dobre darí...a plánuješ sa nejako "odvďačiť" Martine za jej útok na Teba? pekný deň
Ahoj Andy :) Ďakujem pekne, no jasné budem to riešiť...Určite to nenechám iba tak ako si ona určite myslí, bude prekvapená :) Dúfam že to víde :) Aj tebe pekný deň :)
02.09.2013 09:47 - otázka od brano
Ahoj Žanetka bolo mi ta luto ze dali vsetci flas Rachel. Posobila si sympatickym dojmom. dal by som ti upratat moj dom:))
Ahoj, ja som to vedela že keď vyhrá Maťa tak idem domov...Boli tam už všetci dohodnutý ale neviem ešte prečo. S každým som si vychádzala, aspoň som sa snažila :) No jasné dojdem :D
02.09.2013 09:45 - otázka od Marek
Ahoj Zanet, po cely cas si mi bola sympaticka a skoda, ze si vypadla prave Ty. Mala si viac taktizovat a vziat si so sebou Zuzanu, ktorej by urcite nedali plny pocet hlasov.
Ahoj :) Aj mne to bolo ľúto, pretože tam bolo super, nič mi nechýbalo, žiadny telefón, žiadny internet :) Ja som mala na výber medzi Majkou a Rachel, oni dve boli kuchárky...Zuzku som si nemohla vybrať :)
02.09.2013 09:42 - otázka od barbora
Konecne si vypadla nedalo sa na ten tvoj afekt pozerat.V suboji si bola uplne trapna, hovorila si jak ti to dobre ide a potom prisla trapna chvila.ostan radsej doma a upratuj
Tak si sa na mňa nemala pozerať :*
02.09.2013 09:41 - otázka od dorota
Zaneta ,ako sa citis,ze ta porazila taka baculka,s ktorou si mala nedorozumenie hned od vstupu do domu? asi nestaci byt od inej iba krajsia.. co budes robit teraz s pocitom,ze ti nedal nikto zo sutaziacich hlas???
Ahoj tak nebolo to nič príjemné, veď to bolo na mne aj vidno :) Nič nebudem robiť, každý raz vypadne a občas som aj rada že som doma pretože teraz tam začnú intrigy a samá faloš...Napríklad ako som videla Rachel s Majkou v kuchyni, jak ma ohovárali a pritom som myslela že sme ,,kamošky"
02.09.2013 09:37 - otázka od Ivka
Ahoj Žaneta, prosím Ťa, prečo si sa dala zbiť takej krave. Ja byť teraz na Tvojom mieste ani nejdem domov, chodím radšej po kanáloch.
Ahoj Ivka :) Ja sa zato nehanbím, nemám prečo, myslím že som sa zachovala dobre že som jej to nevrátila. Hanbiť sa bude ona keď odtiaľ víde a zistí že nemá ani jedného fanúšika...Možno pár ľudí ktorý sú zakomplexovaný ako ona...:) a samozrejme rodinu a kamarátov...
02.09.2013 09:34 - otázka od roberto
ahoj , chcel by som sa ťa oýtať kto je tvoj favorit na víťazstvo vo Vyvolených?
Ahoj, môj favorit je určite Igor alebo Marcel...Toto sú chlapi ktorý tam naozaj makajú, od rána do večera...Sú srandovný, vedia si robiť srandu aj sami zo seba, čo je pre mňa úplne plus :)
02.09.2013 09:32 - otázka od Hankerová
Ahoj Žaneta, Sklamala si ma, že si nemala na ZŠ jednotky a dvojky (iba prsia) a že ióny a katióny neboli tvojími silnými stránkami. Tyčové magnety spôsobili nenávisť tvoju voči mne a mňa to mrzí. Majme sa stále radi. Hankerová
Dobrý deň. Tak táto správa ma najviac potešila aj prekvapila, toto som nečakala *:) Hm ale ja som Vás mala rada, to vy ste ma nemala rada :/ Snažila som sa ale proste mi to neišlo...A prsia som nemala a ani teraz nemám :) Tak nech sa Vám darí, pekný deň a Ďakujem...
02.09.2013 09:29 - otázka od agi
si frckovej rodina?lebo sa na nu podobas
Hehe nie sme rodina ale už som viac krát počula že sa na seba podobáme :) Už keď ona bola vo farme si ľudia mysleli že to som ja :D
02.09.2013 09:28 - otázka od Jana
ahoj žanet....komu zo sútažiacich,by si dopriala výhru?pekný dník
Ahoj určite by som to dopriala chlapom ktorý tam najviac makajú...To je bud Igor alebo Marcel... Oni dvaja by si to naozaj zaslúžili, robia bez toho aby im to niekto kázal, sú nekonfliktný je s nimi zábava...:)
02.09.2013 09:27 - otázka od milan
V čom vidíš ty svoj neúspech a prečo si nevrátila facku pri príchode do vily?
Nemyslím si že to bol neúspech. Ja som veľmi rada že som tam vôbec išla, že ma tam ľudia posunuli..:) Skúsila som niečo nové, je to super skúsenosť, nič neľutujem :) Som rada že som jej to nevrátila, bolo to asi tým že by to videlo celé SR, takú hanbu by som si neurobila...A aspoň to teraz môžem riešiť :)
02.09.2013 09:24 - otázka od palino
Mas aj nejaky facebook ? alebo svoju vlastnu fb stranku ?
Ano na fb som pod mojim menom :)
02.09.2013 09:23 - otázka od Pištik
Ahoj Žanetka, veľmi som ti fandil nakoľko si šikovne pekná žienka domáca ;) škoda, že sa už nebude dať na koho pozerať (myslím čo sa týka ženského osadenstva)...alebo ťa budem môcť niekde stretnúť??Ak áno tak daj tip ;) Ak si aj na fb tak budem rád ak potvrdíš ;) Drž sa
Ahoj ďakujem :) Ale veď baby sú tam zlaté takže určite sa budeš mať načo pozerať :) Ja som z Pk takže tam ma určite stretneš...A na fb nájdeš pod mojim menom...:)
02.09.2013 09:22 - otázka od palino
Ahoj ,ja len ze skoda ze si vypadla :) pozeral som to len kvoli tebe -tvojmu šarmu a sexeapilu :)
Ahoj ďakujem moc :)
02.09.2013 09:21 - otázka od bibi
chcem sa opytat ze ked ta ta slepica napadla pri vstupe ako si to potom zvladala a ako sa to vyriesilo...? jak prisprosteti tam vsetci stali a len kukali:( inak sme ti fandili:)
Ahoj, ja neviem sama ako som to zvládla ale asi mi neostávalo nič iné iba byť silná :) Maťka ma proste nedokázala ničím vytočiť, už len tým čo urobila, ponížila samú seba...Ale tiež ma prekvapilo že tam nikto neprišiel teda nakoniec Igor...:) skončilo by to asi ešte horšie...:/
02.09.2013 09:18 - otázka od ŠTEFAN
videl som ta v jednom porno filme,ako je to možné? točíš?
Ahoj to som asi určite nebola ja :D
02.09.2013 09:18 - otázka od Miki
ahoj,to si sa ich nevedela spytat,či si nezaslúžiš jedno véčko? všetko dali tej lezbe na tabulu a tebe nič? sú to pekné svine a aj tak to bolo celé zmanipulované,myslím tie žiarovky....pekné svinstvo od jojky,ale my to vidime neboj
Ahoj. Ja som to tušila že mi nedajú ani jedno véčko keď tam zostanem s Rachel... Myslím že sa tam všetci na mne dohodli. A aj to ma prekvapilo že Maťke všetky žiarovky svietili, akoby zázrakom :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu