Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Láskavé gesto! Študenti-cukrári darovali nemocničnému personálu 100 veterníkov: Krásne slová vďaky

Zdravotníci v levočskej nemocnici dostali veterníky napečené od študentov Zobraziť galériu (3)
Zdravotníci v levočskej nemocnici dostali veterníky napečené od študentov (Zdroj: AGEL SK a.s.)

LEVOČA – Malé gesto prinieslo veľkú radosť. Študenti-cukrári venovali zdravotníkom na covidových oddeleniach v levočskej nemocnici karamelové veterníky. Napiekli ich im až sto.   

Zdravotníci pôsobiaci v levočskej nemocnici dostali sladkú posilu. Postarali sa o ňu študenti končiaceho ročníka Strednej odbornej školy služieb Majstra Pavla v Levoči v odbore cukrár. Poslali im sto veterníkov.

Zdravotníci v levočskej nemocnici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: AGEL SK a.s.)

„Chceli sme sa takouto formovou poďakovať našim zdravotníkom v levočskej nemocnici, ktorí pracujú na oddeleniach s covid pozitívnymi pacientami. Vieme, že ich práca je náročná a ťažká, a preto sme sa rozhodli s našimi študentmi, že im osladíme aspoň malú chvíľu v ich náročnom pracovnom nasadení. Upiekli sme pre nich so študentmi, ktorí končia odbor cukrár, sto kusov veterníkov. Veríme, že ich veterníky potešili a pochutili si na nich,“ povedala Erika Sopková, zástupkyňa riaditeľa pre odborný výcvik zo Strednej odbornej školy služieb Majstra Pavla.

Zdravotníci v levočskej nemocnici
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: AGEL SK a.s.)

Maškrty potešili levočských zdravotníkov, ktorí už rok bojujú s koronavírusom a obetavo sa starajú o covid pozitívnych i necovidových pacientov. „Ďakujeme študentom a pedagógom strednej odbornej školy, ktorí mysleli na našich zdravotníkov a poslali im takého výborné sladké potešenie. Sme radi, že myslia na našich kolegov, ktorí v tomto období odvádzajú s covid pozitívnymi pacientmi na internom oddelení a oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny skutočne náročnú prácu a často siahajú na dno svojich možností,“ uviedla Beáta Ružbacká, námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť.

Viac o téme: DarŠtudentiZdravotníciLevočaKoronavírusCovid-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu