Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bratislavskí policajti dupli na plyn: Marek bol v úzkych, geniálny nápad, ako obísť zápchy v meste

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Bol pondelok, päť hodín večer. Marekova manželka začala rodiť. Budúci otecko vedel, že z Podunajských Biskupíc to o takomto čase do petržalskej nemocnice na Antolskej ulici nestihne. V tom však dostal geniálny nápad, ako svoju manželku dostane do nemocnice v pohodlí, načas i bezpečne.

Polícia na svojom Facebooku 5. júla zverejnila poďakovanie od Mareka, ktorý nasledujúce slová adresoval ich kolegom z policajnej stanice na Machovej ulici. „Chcel by som sa verejne poďakovať vašim kolegom za včerajší dobrý skutok. Moja manželka začala rodiť okolo 17:00 poobede, vedel som, že na Antolskú z Podunajských Biskupíc to nemám šancu stihnúť,“ píše v úvode s tým, že prvé, čo ho napadlo, bolo ísť na najbližšiu policajnú stanicu na Machovej ulici.  

Hrozivé hlásenie na linku 112: FOTO Slovák chcel skočiť z mosta, okamžitý zásah polície!

„Vaši kolegovia boli maximálne ochotní, ihneď nás odviezli a pomohli mojej manželke až na príjem. Ľutujem, že neviem ich mená, no v každom prípade im dnes pôjdem osobne poďakovať. Aký prístup človek má, taký sa mu dostane. Ešte raz veľká vďaka,“ spomína šťastný otecko.  

Viac o téme: PolíciaPomocPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu