Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž si prezeral bejzbalové kartičky, keď na niečo narazil: Super PREKVAPENIE od manželky

Dozvedel sa správu svojho života Zobraziť galériu (3)
Dozvedel sa správu svojho života (Zdroj: youtube/Heather Winfree)

KNOXVILLE - Heather Winfreeová sa rozhodla darovať milovanému manželovi obličku. A ani v tejto ťažkej životnej situácii z nej nevyprchala správna dávka romantiky, keď tento krok svojmu partnerovi oznámila veľmi originálnym spôsobom.

"Mám dve obličky a fungovať môžem aj s jednou," hovorí so samozrejmosťou v hlase milujúca manželka. "Môj manžel mal vždy srdce a o pár týždňov bude mať aj obličku," dodáva. Navyše, túto Američanku neopustil zmysel pre jedinečnosť ani pri takomto vážnom a zložitom rozhodnutí. O tom, čo plánuje urobiť, informovala manžela naozaj výnimočným spôsobom. 

Muž si prezeral bejzbalové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Heather Winfree)

Steve Winfree má problémy s obličkami už od detstva. Prognóza lekárov bola katastrofálna - ešte ako tínedžerovi mu povedali, že sa nedožije viac ako dvanásť rokov života. Napriek tomu sa Heather za neho vydala. Neskôr sa ukázalo, že mužovi by mohla pomôcť transplantácia obličky. Manželka neváhala ani sekundu a šla na testy, ktoré ukázali, že je vhodným darcom. 

Winfree je veľkým fanúšikom bejzbalu a zbiera kartičky obľúbených hráčov. Manželia si ich často spolu prezerajú a spomínajú na zápasy a hráčov. Práve toto motivovalo vynaliezavú manželku, ktorá chcela  o svojom rozhodnutí informovať manžela originálnym spôsobom. Dala vyrobiť špeciálnu kartičku s jeho menom a doplnila ju dojímavým venovaním na opačnej strane. Neskôr ju vložila do Stevovej zbierky a čakala na vhodnú príležitosť. Keď sa nič netušiaci manžel opäť raz prehrabával kartami, narazil na jednu so svojím menom a nápisom "Nováčik vo Vanderbilte",  čo ho veľmi prekvapilo. 

Muž si prezeral bejzbalové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Heather Winfree)

"Steve má neľahký osud. Najťažší zápas zvádza o svoje zdravie bez toho, aby vôbec tušil, ako to všetko skončí. Jeho manželka sa však v tomto zápase bude biť s ním, pretože on jej stojí za to. Steve bude prijatý do Vanderbiltského transplantačného centra, kde mu Heather daruje novú obličku. Obaja sú presvedčení o tom, že z tohto zápasu vyjdú ako víťazi," vyliala si vo venovaní svoje srdce Winfreeová. 

Muž si prezeral bejzbalové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/Heather Winfree)

Šokovaný a dojatý Steve sa neustále pýtal, či to naozaj myslí vážne. "Moja žena mi zachránila život. Môj bože, práve si mi zachránila život, " opakoval so slzami v očiach. Obetavá Heather hovorí, že sa vráti do Vanderbilt Transplant Center na dva dni testovania, aby sa ubezpečila, že je v dobrej kondícii a pripravená takýto zákrok podstúpiť. Ak všetko pôjde podľa plánu, operácia sa uskutoční na konci mesiaca.

Viac o téme: Darovanie orgánovTransplantácia obličky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu