Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najlepší šéf na svete berie ľudí na päťhviezdičkové dovolenky

Tomu sa povie dovolenka Zobraziť galériu (2)
Tomu sa povie dovolenka (Zdroj: profimedia.sk)

MALDIVY - Nie každému zamestnancovi sú dopriate na Vianoce odmeny alebo aspoň nejaké pozvanie na večierok. Mnohí sa musia uspokojiť s bežnou mzdou a na sviatočné príplatky môžu vopred zabudnúť. To však rozhodne neplatí o 100 ľuďoch z firmy Evolve, ktorej šéf ich každoročne pozýva na luxusnú dovolenku. Všetko majú hradené a tentokrát si užili krásne Maldivy.

Firmy sa pochválili: Takéto vianočné darčeky chystajú pre svojich zamestnancov

Zakladateľ a predseda firmy Chatri Sityodtong povedal, že spoločnosť zaznamenala 30-percentný medziročný rast a chcel takto poďakovať svojim zamestnancom za ich tvrdú prácu a obetavosť. Za dovolenku pre 100 ľudí utratil 470-tisíc eur a doprial im pobyt a zábavu v päťhviezdičkovom hoteli na vyhľadávanom ostrove.

NIe je to však prvýkrát, čo pracovníci od neho dostali takúto odmenu. Dovolenku šéf považuje za normálnu súčasť Evolve kultúry a už predtým zamestnanci relaxovali napríklad na Bali, Krabi, Khao Lak či Bintan v Indonézii.

"Táto odmena je malým prejavom mojej úprimnej vďačnosti všetkým fenomenálnym ľuďom v Evolve MMA. Každý rok beriem celý tím na výlet do päťhviezdičkového luxusného letoviska na prekvapivom mieste," uviedol pre portál thesun.co.uk Sityodtong.

Najlepší šéf na svete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Mnoho z mojich ľudí by rado cestovalo po svete, ale nemajú na to prostriedky," pokračoval. "Drvivá väčšina môjho tímu pochádza zo skromných podmienok. Pre nich je Evolve najväčšia príležitosť vymaniť sa z chudoby a dosiahnuť život, po akom vždy túžili," dodal.

Mohlo by vás zaujať:
Závideniahodné VIDEO: Toto by chcel zažiť určite každý z nás!

"Tí najlepší si zaslúžia to najlepšie. Je to spravodlivé. Snažíme sa najímať tých najlepších ľudí na svete, prijímame iba jednu ponuku z 200 žiadateľov. Pracujeme tvrdo a hráme tvrdo. Evolve má najlepší tím na svete. Som si istý mojím tímom. Verím mu na 100 percent," vysvetlil zakladateľ spoločnosti.

Sityodtong zatiaľ nevie, čo pre svojich zamestnancov prichystá na budúci rok, ale tvrdí, že svet je veľké miesto a určite ich vezme na ďalšiu veľkolepú dovolenku.

Viac o téme: Dovolenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu