Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Martin Chren zo Skoku je jedinečný: V deň svojich narodenín zverejnil pravdu!

Martin Chren je päť milióntym občanom Slovenska Zobraziť galériu (2)
Martin Chren je päť milióntym občanom Slovenska (Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Martin Chren sa v týchto dňoch dožíva krásnych 34 rokov. Informácia by nebola až taká dôležitá, keby nevyšlo na povrch, že sa stal presne päť milióntym občanom Slovenskej socialistickej republiky. Týmto sa veru nikto pochváliť nemôže, ku gratuláciám sa pripájame.

"V albume som našiel jednu, dnes už 34-ročnú fotku. Ani som netušil, že som na svete práve ako päťmiliónty Slovák v poradí, zato som sa o to viac túlil k tej krásnej mladej žene úplne naľavo," zverejnil status na svojom profile poslanec národnej rady Martin Chren.

FOTO Martin Chren zo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Ako dôkaz toho, že jeho narodenie bolo istým spôsobom pre Slovensko významnou udalosťou, zadokumentoval Mestský národný výbor v Hnúšti. Po Martinovom príchode na svet adresovali okrem iného jeho šťastným rodičom listinu s nasledovným obsahom: "Vážení rodičia, záber zo slávnostného uvítania 5. mil. občana SSR venuje ZPOZ v Hnúšti, ako spomienku z Ústavu národného zdravia."    

Chren sa svojim gratulantom verejne poďakoval a vyslovil aj svoju nádej: "Takto pred 34 rokmi som sa narodil, a rovno ako 5-miliónty občan Slovenska. Rodinná historka hovorí, že v tom čase štatistici vyrátali, že 6-miliónty Slovák sa narodí, keď budem mať cez tridsať. Zatiaľ to tak nevyzerá, no dúfam, že kým sa zo mňa raz stane starý chren, dokážem urobiť aspoň čosi preto, aby sa mu - a všetkým ostatným - žilo tu na Slovensku aspoň o trochu lepšie. Ďakujem za všetky priania, na narodeniny si prajem SKOK pre Slovensko." 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu