Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čašníčka dostala kráľovské prepitné: Zahodila zásteru a začala si plniť sny!

Čašníčka v objatí s jej darcom
Čašníčka v objatí s jej darcom (Zdroj: ABC27)

HARRISBURG – Zmenil jej život! Melissa Mainieri pracovala ako čašníčka v jednej z pensylvánskych reštaurácií a kvôli nedostatku financií si myslela, že od tanierov sa už nikdy nepohne. Do jej života však náhle vkročil srdečný muž, vďaka ktorému mohla zahodiť zásteru a venovať sa tomu, po čom vždy túžila.

Melissin život sa radikálne zmenil ešte v roku 2010, keď pracovala v reštaurácii Peachtree v Harrisburgu. Jej príbeh sa však dostal na verejnosť až dnes, keď si konečne začala plniť sny. Ešte počas práce v reštaurácii sa k nej prihovoril postarší pán, ktorému sa zverila s jej ťažkým osudom. Prezradila mu, že pracuje, aby si zarobila na štúdium na vysokej škole a bojuje s ťarchou vysokej študentskej pôžičky.

„Povedal mi: „Rád by som vám pomohol“ a ja na to: „Pomôcť mi?“, o čom to ten pán rozpráva? Pokračoval a povedal, že ak potrebujem finančnú výpomoc, bol by rád, ak by mi mohol pomôcť,“ spomína si Melissa na deň, kedy sa jej život obrátil naruby. Neskôr sa ukázalo, že postarší muž sa volá Benjamin Olewine III a je filantrop, ktorý je v meste známy svojou štedrosťou.

Čašníčka sa spočiatku zdráhala a nechcela prijať tak veľkú pomoc od niekoho, koho nepozná. Benjamin však stále naliehal, až nakoniec súhlasila. Srdečný pán jej zaplatil školné aj všetky poplatky súvisiace so štúdiom. Melissa, ktorá teraz pracuje ako zdravotná sestra, celú sumu odhadla na 30 tisíc dolárov. Šťastie chce teraz rozdávať ďalej a pomoc, ktorá jej bola poskytnutá, teraz ona ponúka ďalším. „Myslím, že to je najdôležitejšia časť môjho príbehu. Že mi pomohol a ja teraz chcem pomáhať všetkým ostatným,“ dodala na záver pre televíziu WHTM. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu