Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pizza Hut sa červená od hanby: Kvôli tejto trápnej poznámke o zákazníčke na účte!

Účet, ktorý narobil pizzerii problémy Zobraziť galériu (2)
Účet, ktorý narobil pizzerii problémy (Zdroj: Facebook)

SINGAPUR - Zákazníčka známej pizzerie si objednala niekoľko kusov tohto obľúbeného pokrmu. Po tom, ako ich dojedla, si vypýtala účet. Na kúsku papiera však okrem informácie o tom, koľko má zaplatiť, bolo napísané aj niečo iné. A vôbec ju to nepotešilo!

Ailie Siová zo Singapuru nedávno zažila v reštaurácii Pizza Hut poriadne nepríjemný incident. Na účte, ktorý jej doniesol čašník, totiž nechýbala neslušná ručne písaná poznámka na jej adresu. Stálo na nej "Pink Fat Lady", v preklade "Ružová Tučná Pani", čím si zrejme zamestnanci pizzerie chceli uľahčiť identifikáciu jednotlivých hostí.

Pizza Hut sa červená
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Ženu to veľmi zarazilo, lebo hoci si je svojej nadváhy vedomá, nikdy by nečakala, že je to takýmto nevhodným spôsobom pripomenú v reštaurácii, kde sa chodieva najesť. "Ako zákazník si určite zaslúžim nejaký rešpekt. Veľmi sa ma to dotklo. Dúfam, že sa mi pracovníci Pizza Hutu ospravedlnia," uviedla Ailie.

A dočkala sa. Reťazec sa jej verejne ospravedlnil. "Takéto niečo sa nikdy nemalo stať. Je to v rozpore s našimi firemnými hodnotami. Naše ospravedlnenie asi nikdy nebude dostatočné vzhľadom na to, ako sa Vás predmetná poznámka dotkla, ale verte, že nám je to naozaj veľmi ľúto. Sme radi, že ste nás na to upozornili," uviedol hovorca Pizza Hutu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu