Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zázrak: Mŕtva žena porodila dieťa a potom ožila!

Erica s Elaynou Zobraziť galériu (2)
Erica s Elaynou (Zdroj: ibtimes.com)

MISSOURI CITY - Inak ako zázrak sa tento príbeh nazvať nedá. Jeho aktérkou je tridsaťdvaročná britská učiteľka, ktorá porodila svoje druhé dieťa, keď už bola prakticky mŕtva. Po cisárskom reze však šokujúco ožila!

Erica Nigrelliová (32) bola vo vysokom stupni tehotenstva, keď jej jedného februárového dňa došlo v práci zle. Položila si hlavu na stôl a krátko nato omdlela. Kolegovia sa ju snažili oživiť, zatiaľ čo žiaci privolali manžela, ktorý učil o dve triedy vedľa.

"Moja žena je tehotná a záchvat. Leží na podlahe, neviem, čo je s ňou," povedal zúfalý Nathan Nigrelli operátorovi texaskej záchranky, keď zistil, čo sa stalo. Lekári po príchode nemohli Erice nahmatať pulz. Jej srdce sa zastavilo. Dieťatko preto v nemocnici porodili cisárskym rezom. Potom sa však stalo niečo úžasné - pacientkino srdce sa znovu naštartovalo a ona vstala z mŕtvych.

Mladej žene neskôr diagnostikovali srdcovú vadu zvanú hypertrofická kardiomyopatia (malé srdečné komory so zosilnenou stenou, pozn. red.), o ktorej nevedela, píše portál Huffington Post. Museli jej preto voperovať kardiostimulátor. Teraz sa jej už darí dobre a rovnako aj dcérke Elayne, ktorá má tri mesiace.

Zázrak: Mŕtva žena porodila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ibtimes.com)

"Cítime sa skvele. Máme nádherné dievčatko a moja žena je úplne v poriadku," vyhlásil šťastný otecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu