Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žene (†35) po pôrode odstraňovali placentu: Dostala infarkt a zomrela!

Joanne v kruhu rodiny pred pôrodom Zobraziť galériu (2)
Joanne v kruhu rodiny pred pôrodom (Zdroj: ynaija.com)

STOKTON - Tridsaťpäťročná Britka krátko po pôrode podstúpila rutinnú operáciu. Počas nej však utrpela srdcový infarkt a deväť hodín neskôr zomrela. Rodina je z jej smrti absolútne zdrvená a vyhlásila, že prišla o najlepšiu mamu na svete.

Joanne Jonesová už mala doma dve deti, keď tretíkrát otehotnela. Aby bábätko neohrozila, vysadila dokonca lieky, ktoré užívala na artritídu. Riley sa síce narodil mesiac pred termínom, pôrod ale prebehol úplne hladko napriek tomu, že bol vyvolaný umelo. V pacientke akurát ostal kúsok placenty, ktorú sa lekári rozhodli operatívne odstrániť. Ešte predtým si aspoň nakrátko stihla podržať svoje dieťatko.

Žene (†35) po pôrode
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ynaija.com)

Zákrok skomplikoval fakt, že žene sa zastavilo srdce. Na niekoľko hodín sa ju síce podarilo stabilizovať, nakoniec to však nezvládla a 14. augusta zomrela.

"Nikdy sa s tým nevyrovnám. Joanne bola skvelá matka a perfektne sa starala o svoju rodinu. Som rád, že pred smrťou si stihla pochovať Rilyeho, aj keď to bolo len na krátky čas," povedal skormútený vdovec Anthony portálu parentdish.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu