Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Alžbetkin boj o zdravú rúčku: Pomôžte jej začleniť sa medzi rovesníkov

Alžbetka potrebuje pomoc Zobraziť galériu (3)
Alžbetka potrebuje pomoc (Zdroj: archív L. S.)

BRATISLAVA - O osude 4-ročnej Alžbetky, ktorá sa narodila s ochrnutou rúčkou, sme vás informovali už pred niekoľkými mesiacmi. Hnedooká slečna odvtedy aj vďaka vašej pomoci absolvovala niekoľko rehabilitácií a krôčik po krôčiku sa posúva vpred k splneniu jej životného sna. Keďže sa blíži obdobie podávania daňových priznaní a s tým aj možnosť darovania 2 % z týchto daní, rodičia sa rozhodli vyzvať na pomoc ich dcérke aj touto formou.

Zamestnanec sa môže rozhodnúť o darovaní svojich 2% (3%) do 30. apríla. Pričom svojho zamestnávateľa požiada do 15.2.2014 o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a následne o vystavenie tlačiva Potvrdenie o zaplatení dane 2013, ktoré slúži ako základ na výpočet 2%.

Alžbetkin boj o zdravú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív L. S.)

Aj tento rok budeme zbierať 2% z dane cez Občianske združenie Renona Help Asociacion, ktoré je založené na pomoc deťom, ktoré potrebujú rehabilitačné liečenia. Prostredníctvom týchto financií budeme schopní našej Alžbetke zabezpečiť potrebné rehabilitačné pobyty v Renona Rehabilitation. Ak sa rozhodnete pomôcť nám, prosím nezabudnite nám poslať/doručiť fotokópiu, scan vyhlásenia o poukázaní 2% dane potvrdené daňovým úradom prostredníctvom pošty, emailu alebo osobne.

Nakoľko občianske združenie takýmto spôsobom pomáha viacerým rodinám, vyplýva nám povinnosť vydokladovať darované financie v prospech našej Alžbetky. Bez zaslania fotokópie/scanu vyhlásenia potvrdené daňovým úradom o poukázaní 2% dane nebudeme schopní preukázať, že darované financie sú zaslané práve Alžbetke a financie si ponechá Občianske Združenie. Ak daňovníčka nechce vydať kópiu keďže jej to nevyplýva ani zo zákona poprosím vás už urobiť kópiu vyhlásenia vopred a dať len potvrdiť spolu s tlačivami.

Alžbetkin boj o zdravú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív L. S.)


Prosím všetkých dobrých ľudí, ktorých Alžbetkin príbeh osloví, o pomoc a nádej, aby sme aj naďalej mohli urobiť všetko dostupné pre liečenie našej dcérky Alžbetky, aby mohla povedať "rúčka funguje". Za akúkoľvek pomoc sme Vám úprimne vďačný.

Potrebné fotokópie tlačív v prípade pomoci Alžbetke pošlite na mail jej mamičky - lucia.slovenska@gmail.com.

Potvrdenie o Zaplateni Dane z Prijmov-2014 RHA(2) by Ivan Slovensky

 

RHA Vyhlasenie 2- 2014(2) by Ivan Slovensky

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu