Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vivien (1,5) bojuje s ťažkou diagnózou: Jej rodičia už ďalej nevládzu, pomôžte!

Malá Vivien Zobraziť galériu (4)
Malá Vivien (Zdroj: archív K. B.)

RIMAVSKÁ SOBOTA - Urobili by pre ňu všetko, no nemôžu. Krásne modrooké dievčatko z Rimavskej Soboty dostalo do vienka ťažké ochorenie, s ktorým bojuje už 22. mesiac. Malo však to šťastie, že sa narodilo do milujúcej rodiny a tá je ochotná urobiť pre ňu aj nemožné. Rodičom malej Vivien (1,5) už ale dochádzajú sily a najmä finančné prostriedky. Rozhodli sa preto požiadať o pomoc.

(Píše mamička malej Vivien)

Volám sa Klára a mám dve dcérky. Jedna sa volá Helena, má 4 roky a narodila sa zdravá. Druhá, Vvien sa narodila predčasne v 6. mesiaci a bola jej diagnostikovaná detská mozgová obrna spastická kvadruparéza.Teraz má 22-mesiacov, no ešte nechodí a ani nerozpráva. Chodíme na rehabilitačné pobyty do Dunajskej Lužnej a do Martina, a cvičíme aj doma, dvakrát denne a do Lučenca chodíme na akupunktúru.

Vivien (1,5) bojuje s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív K. B.)

Pre Vivien robíme všetko, čo je v našich silách, no finančne to nezvládame. Preto by som vás chcela poprosiť o pomoc pre moju dcérku, aby sa uzdravila a žila ako ostatné detičky. Pomoc od štátu nedostávame a žijeme iba z rodičovských dávok. Som nútená si preto požičiavať od známych a rodiny.

Sme fyzicky i psychicky vyčerpaní, no robíme všetko preto, aby sme zachránili našu Vivien. Bojím sa však, že kvôli nedostatku financií by sme ju mohli stratiť. Ďakujem vám vopred za každú pomoc.

Vivien (1,5) bojuje s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív K. B.)

Kontakt na mamičku Vivien:

Klára Bariová

Drňa 14

980 03, Šimonovce (okres Rimavská Sobota)

e-mail: klara.bariova@post.sk

tel. č.: +421 919 177 096

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu