Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pomoc Katke (13) priniesla prvé plody: Na svet sa už nedíva len z postele!

Nová stolička uľahčila život Katke i jej mamičke
Nová stolička uľahčila život Katke i jej mamičke (Zdroj: archív)

BRATISLAVA - Hoci najavo to dať nedokáže, v hĺbke srdca sa nesmierne teší. Odo dňa, kedy sme vám priblížili neľahký osud Katky (13) z Čierneho Balogu, prešiel už takmer rok a jej život sa odvtedy radikálne zmenil. Aj vďaka pomoci našich čitateľov sa jej mamičke podarilo vyzbierať dostatok financií na polohovateľnú stoličku a okaté dievčatko sa tak môže na svet dívať z úplne iného pohľadu. Za to patrí všetkým vám, ktorí ste sa do pomoci chorej Katke zapojili, veľké ďakujeme.

(Píše Katkina mamička)

V novom roku 2014 prajeme veľa zdravia, šťastia, lásky, pohody a úspechov v práci a osobnom živote, všetkým dobrým ľuďom, ktorí nám držali palce a tiež finančne pomohli pri kúpe polohovateľnej stoličky a schodiskovej plošiny pre dcérku Katku. Už nám je oveľa ľahšie pri ošetrovaní a polohovaní dieťaťa.

Katka v stoličke vydrží dlho sedieť a sledovať dianie okolo seba. Každé ráno len tak čaká, kedy ju zveziem v kočiari po novej plošine a dám do stoličky. Plošina je perfektná z toho dôvodu, že ma odbremenila od nosenia na rukách po schodoch. Už veľmi nenamáham svoju chrbticu. Nebolia tak kríže.

Pomoc Katke (13) priniesla
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: archív)

Veľmi si to vážim, že máme doma tieto pomôcky, nedá sa ani opísať aká som šťastná, keď vidím spokojné dieťa v stoličke, ktoré má iný pohľad na svet okolo seba. Netreba ju často odsávať, nemusím ju držať na rukách. Ešte raz z celého srdca veľké ĎAKUJEME. Iveta Burianeková s rodinou

Celý príbeh okatej Katky si môžete prečítať v jej prvom článku. Jej mamička momentálne hľadá sponzorov na kúpu novej odsávačky, pretože tá stará sa jej na Nový rok pokazila. Ak by ste sa rozhodli Katke pomôcť, všetky potrebné údaje nájdete na jej vlastnej webovej stránke.

Ste v ťažkej životnej situácii a svojmu dieťatku nedokážete poskytnúť pomoc, akú potrebuje? Poznáte rodičov, ktorí majú podobné problémy? Pošlite nám vaše či príbehy vašich známych aj s fotografiami na potrebujupomoc@topky.sk a my ich radi zverejníme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu