Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šafaříka položil vyhadzov zo Superstar: Fúria Mandzáková robila problémy!

Martin Šafařík niesol svoj vyhadzov ťažko. O napäté chvíle sa mu však postarala aj priateľka Tereza Mandzáková.  Zobraziť galériu (30)
Martin Šafařík niesol svoj vyhadzov ťažko. O napäté chvíle sa mu však postarala aj priateľka Tereza Mandzáková.

PRAHA – Aj chlapi plačú! Deviate finálové kolo speváckej šou SuperStar sa opäť nezaobišlo bez silných emócií. So súťažou sa musel rozlúčiť Martin Šafařík (22), ktorému sa po vyhlásení krutého verdiktu lámal hlas a tlačili slzy do očí. Odchod zo súťaže však nebol to jediné, čo mladého speváka potrápilo. V zákulisí sa mu vraj o „zábavu“ postarala priateľka Tereza Mandzáková (18).

Ako v slzavom údolí! Asi tak nejako by sa dali opísať posledné minúty deviateho finálového kola medzinárodnej súťaže SuperStar. Tú musel aktuálne opustiť Martin Šafařík, ktorý si počas večera vypočul z úst porotcov prevažne pochvalu. Postup v súťaži mu to však nezaručilo a televízni diváci sa zhodli v tom, že ho v súťaži už viac vidieť nechcú.

Martin sa o chvíľky nervozity a neistoty delil spoločne s Adamom Kukačkom, ktorého porota zhodne označila za najslabšieho interpreta večera. Nečudo, že definitívny verdikt všetkých zúčastnených poriadne zaskočil. V šoku bola najmä porotkyňa Ewa Farna, ktorá sa pred kamerami rozplakala.

Slzy potláčal aj samotný Martin. Keď na pódiu hovoril svoju ďakovnú reč, lámal sa mu hlas a s vypätím všetkých síl bojoval so slzami. „Nečakal som, že sa dostanem tak ďaleko. Som rád, že som tu našiel Terezku a spoznal týchto ľudí,“ poznamenal s dojatím v hlase mladík.

Šafařík však podľa všetkého svoj vyhadzov očakával. Prezradil to ešte pred začatím prenosu v rozhovore pre portál prásk.tv. „Keď sa to skončí, budem spať 16 hodín denne a budem sa iba váľať. Tie tri mesiace tu to bol masaker,“ reagoval Martin. Ten musel počas večera urovnávať aj nezhody so svojou láskou Terezou Mandzákovou. „Lietala po zákulisí ako taká fúria a snažila sa s ním stále čosi riešiť,“ informoval spomínaný portál.

Chcete vedieť, ako to vo vzťahu Martina a Terezy vyzerá? Zaujíma vás ako spevák hodnotí svoje účinkovanie v súťaži? Nenechajte si ujsť utorkový online rozhovor na topkách. Začíname o 7:45.

Pozrite si VIDEÁ: Prekvapujúce zvraty v SuperStar: Kukačka pohorel u poroty, Šafařík u divákov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu