Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevmestili sa do šiat: Ewa Farna ako jaternica, superstaristka s vyliezajúcimi prsiami!

Ewa Farna (vľavo) vyzerala v obtiahnutých minišatách ako jaternica. Virgínia Buberníková (vpravo) pútal pozornosť  výstrihom s vyliezajúcimi prsiami. Zobraziť galériu (28)
Ewa Farna (vľavo) vyzerala v obtiahnutých minišatách ako jaternica. Virgínia Buberníková (vpravo) pútal pozornosť výstrihom s vyliezajúcimi prsiami.

PRAHA - Snáď sa mohli nadýchnuť! Ženy s kyprými tvarmi vedia, že nájsť správne oblečenie na oblú postavu nie je vôbec ľahké. Podobným problémom sa často nevyhnú ani známe dámy. Za všetky možno spomenúť porotkyňu speváckej šou SuperStar Ewu Farnu (19), ktorá sa na nedeľný prenos doslova narvala do vypasovaných minišiat. Obtiahnutá látka dala vyniknúť širokým bokom a stehnám. Zaujímavý bol však pohľad aj na súťažiacu Virgíniu Buberníkovú (19). Mladá Bratislavčanka sa totiž nasúkala do provokatívneho korzetu, z ktorého jej vyliezali prednosti.

Nešlo ich prehliadnuť! Spevácka šou SuperStar nie je len o speve. Nedeľné priame prenosy sú často aj prehliadkou rôznych uletených a kreatívnych outfitov. Inak tomu nebolo ani v deviatom súťažnom kole, kde si svojim oblečením uchmatli najviac pozornosti práve krásky s oblými krivkami.

Ewa Farna si je vedomá toho, že jej postava nie je úplne dokonalá, no netají sa tým, že má svoje telo rada. V nedeľu však všetkým ukázala, že čo sa týka výberu outfitu, nie je to u nej vždy trefa do čierneho. Obtiahnuté minišaty totiž zvýrazňovali jej macaté stehná. Speváčka pripomínala chvíľkami jaternicu.

V oblečení bola naprataná aj Virgínia Buberníková, ktorá počas trvania súťaže nejaké to kilečko pribrala. Jej outfit pozostával z čiernych legín a výrazného korzetu. Ten síce prednosti mladej Bratislavčanky dokonale zvýraznil, chvíľkami to však vyzeralo tak, že jej prsia už-už vylezú z výstrihu. Našťastie pre ňu sa však tento scenár nekonal.

Fotogalériu z priameho prenosu si môžete pozrieť TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu