Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Superstaristka Mandzáková ukázala božské nohy, jej milenec prasačinky!

V porovnaní so súperkami (vpravo) vyzerajú nohy Terezy Mandzákovej priam božsky. Pohľad na jej priateľa Martina Šafaříka už však chvíľkami taký príjemný nie je. V zákulisí si totiž prikladal mikrofón k rozkroku (vľavo). Zobraziť galériu (24)
V porovnaní so súperkami (vpravo) vyzerajú nohy Terezy Mandzákovej priam božsky. Pohľad na jej priateľa Martina Šafaříka už však chvíľkami taký príjemný nie je. V zákulisí si totiž prikladal mikrofón k rozkroku (vľavo).

PRAHA - Chceli zaujať! Tereza Mandzáková (18) a Martin Šafařík (22), ktorí sa dali dokopy pred kamerami speváckej šou SuperStar, sú očividne radi stredobodom pozornosti. Zvýšený záujem o svoje osoby si užívali aj v zákulisí nedeľného priameho prenosu. Kým šarmantná Humenčanka bola neprehliadnuteľná vďaka svojim dokonale tvarovaným nohám, jej milenec kvôli detinskému správaniu.

Tereza Mandzáková je právom považovaná za najkrajšiu finalistku aktuálneho ročníka SuperStar. Atraktívna tmavovláska tento štatút potvrdzuje na každom jednom prenose speváckej šou, kde chodí nahodená do outfitov kopírujúcich jej ladnú postavičku. Inak tomu nebolo ani túto nedeľu. Východniarka si obliekla kratučké šortky, pričom svoje nohy zvýraznila topánkami na vysokom podpätku. Ostatné kolegyne sa tak na ňu so svojimi macatejším stehnami rozhodne nechytali.

Pozornosť však pútali nielen Mandzákovej končatiny, ale tiež jej milenec. Ten si v zákulisí z nevysvetliteľných príčin priložil mikrofón do rozkroku. „Martin si veľmi užíva, ak sa na ňom kolegovia zabávajú. Často je však jeho správanie detinské,“ povedal na margo toho náš zdroj zo zákulisia. Zamilovanej Terezke však jeho infantilné spôsoby očividne vôbec nevadia. Len dokedy...

To najlepšie uprostred! Medzi tohtoročnými finalistkami speváckej šou SuperStar sa môže pýšiť najkrajšími nohami Tereza Mandzáková.
Zobraziť galériu (24)
To najlepšie uprostred! Medzi tohtoročnými finalistkami speváckej šou SuperStar sa môže pýšiť najkrajšími nohami Tereza Mandzáková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu