Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nečakaný ROZCHOD v česko-slovenskom šoubiznise: Veľká láska nevydržala!

Martin Šafařík a Tereza Mandzáková sa po necelom roku rozišli. Zobraziť galériu (5)
Martin Šafařík a Tereza Mandzáková sa po necelom roku rozišli. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA/HUMENNÉ - Ich láska stroskotala! Ako to už býva zvykom, aj v poslednom ročníku speváckej šou Česko Slovenská SuperStar sa zrodil ľúbostný vzťah. Do oka si padli Tereza Mandzáková (19) a Martin Šafařík (22). Dvojici to ale dlho nevydržalo. Párik zo súťaže sa totiž po necelom roku nečakane rozišiel.

Láska medzi Terezou Mandzákovou a Martinom Šafaříkom sa zrodila v apríli minulého roka, kedy obaja bojovali o titul Česko Slovenská SuperStar. Mnohí ich romániku nedávali veľké šance. Zaľúbencov totiž od seba delili stovky kilometrov medzi Olomoucom a Humenným. A hoci obaja svorne tvrdili, že vzťah na diaľku zvládnu, v uplynulých dňoch sa rozišli.

„Máme teraz toho obidvaja dosť veľa. Maturujem, pripravujem sa na prijímacie skúšky na vysokú školu a popritom sa venujem aj spevu. Ten vzťah na diaľku sa nedá veľmi budovať, často sme sa nevideli,” povedala pre topky.sk Tereza, keď sme ju oslovili.

„Zostali sme aj naďalej dobrými kamarátmi, sme v pravidelnom kontakte a vzájomne sa podporujeme,” dodala šarmantná Humenčanka, ktorá patrí k jedným z najkrajších účastníčok éry SuperStar. „Určite nás to mrzí, že to nevyšlo. Ale človek nikdy nevie, čo sa môže stať. Ktovie, možno sa ešte niekedy dáme dokopy,” uzavrela Mandzáková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu