Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sabina zo SuperStar šokovala 2 000 ľudí dorezaným stehnom!

Superstaristka sa na pódiu predviedla s doškriabaným stehnom. Vraj spadla na prechádzke v lese. Zobraziť galériu (30)
Superstaristka sa na pódiu predviedla s doškriabaným stehnom. Vraj spadla na prechádzke v lese.

BRATISLAVA - Toto ešte nezažili! Vo štvrtok sa v jednom z košických nákupných centier konala v poradí druhá slovenská autogramiáda finalistov markizáckej šou SuperStar. Mladí speváci svojich fanúšikov potešili podpismi a individuálnymi vystúpeniami. Sabina Křováková (20) ich však šokovala dorezanou nohou.

Štvrtková autogramiáda finalistov markizáckej šou SuperStar, ktorá sa konala v metropole východu, doslova lámala rekordy. Na svoje spevácke idoly sa totiž prišlo pozrieť neuveriteľných 2 000 fanúšikov. Tí si najskôr vypočuli jednotlivé vystúpenia všetkých súťažiacich, potom aj ich spoločnú pieseň. Vynikajúcu atmosféru, ktorú dav ľudí vytváral, si všetci užívali plnými dúškami. Teda zrejme okrem Sabiny Křovákovej. Tá totiž pútala pozornosť svojim dorezaným stehnom.

So speváčkou sme sa snažili skontaktovať, aby nám prezradila, čo sa jej stalo. Na naše telefonáty však neodpovedala. Čo stojí za jej výraznými škrabancami na nohe sme sa dozvedeli od jej kolegyne zo SuperStar Kristíny Debnárovej. "Sabinka vraj bola na prechádzke v lese a spadla. To je všetko, čo viem," povedala pre topky.sk bývalá súťažiaca. Sabinu vraj zranenie veľmi štípalo. Bolesť bola taká neznesiteľná, že si nemohla obliecť dlhé nohavice. 

Viac záberov z košickej autogramiády SuperStar nájdete v našej galérii. Kliknite SEM!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu