Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Plač superstaristky v priamom prenose: Bolo to divadlo, tvrdí Habera!

Veronika Stýblová sa v priamom prenose neubránila slzám. Zobraziť galériu (33)
Veronika Stýblová sa v priamom prenose neubránila slzám.

PRAHA - Neuveril jej! Finalistka speváckej šou SuperStar Veronika Stýblová (18) má za sebou jedno z najťažších vystúpení v súťaži. Počas rockového kola na ňu doľahli emócie a pred kamerami sa rozplakala. Svoju pieseň totiž venovala blízkej osobe, ktorá bojuje o život. Drsný porotca Paľo Habera (50) však jej emotívnemu vystúpeniu veľmi neuveril. Blondínkin výstup prirovnal skôr k divadielku.

Ďalší von! Spevácka šou SuperStar má po nedeľnom priamom prenose o jedného finalistu menej. Rockové kolo sa stalo osudným Danielovi Šmidákovi. „Myslím si, že je to férové. Sú tu speváci, ktorí sú na tom kvalitatívne lepšie ako ja,“ priznal sebakriticky miláčik dievčenského publika. „Som spokojný, že som dostal šancu zviditeľniť sa a spoznať týchto ľudí,“ uzavrel mladík, ktorý svoj vyhadzov niesol pomerne pokojne.

Krutý verdikt zrejme oveľa viac mrzel jeho fanúšičky z radov tínedžerok. Ony však neboli jediné, kto v nedeľu večer ronil slzy. Nevyhla sa im ani Veronika Stýblová. Tá síce v súťaži postupuje z kola na kolo pomerne hladko, no tentokrát si u úst Paľa Haberu musela vypočuť drsnú kritiku. Dôvodom však nebol jej spev, ale správanie.

Stýblová totiž rockovú baladu s témou smrti venovala niekomu zo svojich blízkych. „Dúfam, že ta osoba bude bojovať a zostane dlho s nami,“ naznačila v medailóniku so smútkom v hlase blondínka. Na pódiu ju emócie premohli oveľa viac a rozplakala sa. „Cítil som z toho jedno veľké divadlo. Nenaletel som ti na to, že to boli emócie. Cítil som z toho vypočítavosť,“ nešetril rozcítenú blondínku prísny Habera. Ako poznamenal, podľa neho by človek poznamenaný silnými citmi nikdy nezaspieval náročné pasáže tak dokonale ako ona. Čo si o Veronikinom výkone myslíte vy?!

Vyradený finalista Daniel Šmidák bude online v utorok o 7:45 na topkách. Viac informácií TU!

VIDEO: Paródia na rock v SuperStar: Pozrite si, ako sprznili hity Metallicy a Depeche Mode!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu