Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť po Haberovej kritike: Krutá rana pre superstaristku!

Veronika Stýblová smúti za svojou tetou. Zobraziť galériu (8)
Veronika Stýblová smúti za svojou tetou.

PARDUBICE - Z tohto mrazí! V treťom finálovom kole spievala Veronika Stýblová (18) pre svoju chorú tetu. Slzy v priamom prenose jej ale porotca Paľo Habera (51) neuveril. Tvrdo ju skritizoval za falošnosť, pričom jej vytkol, že hrá na city. Túto nedeľu sa od neho blondínka prekvapivo dočkala ospravedlnenia. To však prišlo už v podstate neskoro. Teta, pre ktorú súťažiaca spievala v rockovom kole, totiž v piatok podľahla rakovine.

Ťažké chvíle! Veronika Stýblová pred týždňom spievala pre blízku osobu, ktorá bojovala s ťažkou chorobou. Do piesne Stay dala všetky emócie, ktoré cítila. No Paľo Habera v tom zrejme videl len hru na city divákov a vmietol jej do tváre, že on jej slzám neuveril.

Bohužiaľ, už pár dní po rockovom kole, kde tieto vyjadrenia odzneli, Veronikina teta prehrala boj o život. Zákerná rakovina spôsobila jej smrť. Blondínka sa s touto informáciou verejne nepodelila, no v štábe sa o tom evidentne vedelo. Túto nedeľu totiž Habera urobil to, na čo je pri ňom málokto zvyknutý.

V priamom prenose sa Stýblovej ospravedlnil. „Prepáč mi,” odznelo z jeho úst pred kamerami. Evidentne si uvedomil, že pred týždňom bol zbytočne krutý. „Je mi hrozne... Ale život ide ďalej. A Paľo ma úprimne príjemne prekvapil, že sa mi ospravedlnil,” povedala zdrvená súťažiaca webu Prásk.tv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu