Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schytala to Mirgová, aj finalistky SuperStar: Poriadne drsná oblievačka!

Na finalistky SuperStar od rána Zobraziť galériu (32)
Na finalistky SuperStar od rána "útočila" pätica kolegov z hudobnej šou. Na speváčku Dominiku Mirgovú si lavór vody pripravil jej priateľ. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Veľkonočný pondelok! Tradičnej oblievačke a šibačke sa včera nevyhli finalistky aktuálnej SuperStar a ani Dominika Mirgová (21). Zatiaľ čo dievčatá z markizáckej šou vytiahli chalani pred superstarovskú vilu, kde ich obliali studenou vodou, speváčka skončila vo vani. Pozrite, ako to schytali.

Tohtoročná Veľká noc vyšla symbolicky na 1. apríla. Aj preto by sa mohlo zdať, že si z nás počasie poriadne vystrelilo. Išlo však o krutú realitu. Vonku poletoval sneh a ortuť na teplomeroch ukazovala mrazivé teploty. No slovenských chlapcov to neodradilo od starého veľkonočného zvyku – oblievania.

Pred šibačmi sa neschoval nikto, ani Dominika Mirgová. "Celá oblievačka je pre mňa už otrepaný zvyk. Každý rok na šibačku chodievame mimo mesta, ale včera som urobila výnimku a išla som spať k priateľovi,“ povedala speváčka. To, že to nebol vôbec dobrý nápad, si však uvedomila hneď, ako sa zobudila. „Ráno o pol ôsmej mi pripravil s malým bratrancom pekný budíček. Odtiahli ma do kúpeľne a poriadne vyoblievali. Dostala som aj korbáčom, aby som bola dobrá celý rok,“ posťažovala sa Mirgová.

O poznanie horšie dopadli finalistky markizáckej šou SuperStar. V pomere päť na piatich nemali dievčatá vo vile žiadnu šancu pred chlapcami utiecť. A tak si naplno „vychutnali“ nielen šibanie, ale aj pravú slovenskú oblievačku. To bolo pre české dievky novinkou. Keďže ich okrem studenej vody chladilo aj poriadne zimné počasie, určite tak skoro na túto skúsenosť nezabudnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu