Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Provokatívna SuperStar: Vypadávajúce prsia a sprosté slová!

Janka Ledeckého museli pípať, Virgínia Buberníková a vokalistka zaujali výstrihmi. Zobraziť galériu (22)
Janka Ledeckého museli pípať, Virgínia Buberníková a vokalistka zaujali výstrihmi.

PRAHA - Nemali to ľahké! Spievanie slovenských a českých hitov superstaristov v druhom finálovom kole poriadne potrápilo. Vyhadzovom na to doplatil Karol Komenda (21). Niektoré horšie zvukové zážitky ale divákom vynahradili sexi výstrihy Virgínie Buberníkovej (18), porotkyne Ewy Farnej (19) i vokalistiek Jana Ledeckého (50). Český spevák sa zároveň predstavil ako vedúci niektorých spevákov na ich skúškach. Tam sa mu podarilo rozčertiť tak, že ho musela televízia vypípať.

Druhé semifinálové kolo SuperStar si kvôli výpadku televízneho signálu nemohlo pozrieť mnoho ľudí. O kolo s českými a slovenskými piesňami pritom mohol byť veľký záujem. Spievajúcim tínedžerom sa však niekedy rodná reč vypomstila.

Napríklad jeden z favoritov Jaroslav Smejkal dostal od vedúceho korepetície Jana Ledeckého dosť zabrať. „Nemôžeš to robiť ako Richard, to je herec národného divadla...” rozčertil sa spevák pri skúšaní piesne od kapely Kryštof, pričom namiesto posledného slova jeho vety zaznelo len pípanie.

Ďalšie neslušné slová si užil Adam Kukačka. Ten sa akosi zasekol, keď v texte songu k filmu Šakalí léta narazil na výraz posere. „So sprostými slovami treba vedieť zaobchádzať, treba to presne umiestniť a nadávkovať,” komentoval to Ledecký.

Spevák v rámci večera samozrejme aj vystúpil. A zostal verný svojej tradícii, že ženy, ktoré sa popri ňom objavia na pódiu jednoznačne zaujmú. Pred tromi rokmi priviedol do Markízy nahé tanečnice, teraz mu pre zmenu robili spoločnosť vokalistky, ktoré do kamery vytŕčali svoje podprsenky.

Vnady v šatách s veľkým výstrihom vytasila aj súťažiaca Virgínia Buberníková. Tá si pod odspievaní Palonderovej Lásky dokonca z hľadiska vyslúžila aj obrovskú kyticu ruží. Vytlačenými prsiami pútala pozornosť aj porotkyňa Ewa Farna. V televíznych záberoch to príliš vidieť nebolo, no podľa zákulisných informácií portálu Prásk na svoj nadupaný výstrih sama upozorňovala. „Tie dojčiace prsia sú strašné,” smiala sa údajne svojmu objemnému hrudníku.

Do smiechu ale vôbec nebolo Karolovi Komendovi, ktorý sa musel so súťažou rozlúčiť. Za najslabšieho ho označili všetci traja porotcovia a diváci sa s nimi zhodli. „Chcem všetkým poďakovať, je to pre mňa neskutočný úspech byť vo finálovej jedenástke. Trochu ma to mrzí za brata, lebo má dnes narodeniny, pre neho som to spieval,” povedal vo svojej záverečnej reči.

Vyradený finalista bude online v utorok o 7:45 na topkách. Viac informácií TU!

VIDEO zo SuperStar: Kukačka to rozbalil, Komenda naopak definitívne zabalil

Kompletný zoznam skladieb 2. finálového kola nájdete TU.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu