Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žiadny mejkap a výbuch na hlave: Takto moderátorku SuperStar v telke neuvidíte!

Natáčky na hlave, tvár bez mejkapu. Takto sa na skúške prvého finálového kola predviedla moderátorka večera Zora Kepková. Zobraziť galériu (22)
Natáčky na hlave, tvár bez mejkapu. Takto sa na skúške prvého finálového kola predviedla moderátorka večera Zora Kepková. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Dokonalé vlasy, bezchybné líčenie a štýlový outfit! Takto sa nám už nejakú tú nedeľu prihovára z televíznych obrazoviek moderátorka speváckej šou SuperStar Zora Kepková (22). Ako však vyzerá, keď ju nesnímajú kamery? Vďaka topkám to zistíte.

Moderátorka markizáckej šou SuperStar Zora Kepková sa počas každého priameho prenosu speváckej súťaže môže pochváliť výzorom ako z módneho magazínu. Vždy je dokonalo upravená a bezchybne nahodená, za čo môžu šikovné ruky stylistov a vizážistiek. Inak tomu nebolo ani uplynulú nedeľu.

Samotnému priamemu prenosu však predchádza generálna skúška. Na tej poslednej sa moderátorka projektu predviedla s naozaj nevídanou vizážou. Na nácvik dorazila bez akéhokoľvek nánosu mejkapu a s účesom, ktorý pripomínal skôr výbuch než vlasy. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že blondínka prišla do konfliktu s fénom. Išlo však o prípravnú fázu, počas ktorej mala na hlave natáčky. Tie sa postarali o vytvorenie romantických vĺn, ktorými sa Češka pýšila počas prvého finálového večera.  

Podobne „nahodené“ sa pred prenosom ukázali aj finalistky súťaže a tiež mladá porotkyňa Ewa Farna. Tá zvolila ako bonus aj príznačné oblečenie v štýle domáceho úboru – sivé tepláky a čierne tielko. Hviezdny výzor by sme tam teda len márne hľadali. Pozrite si fotografie zo zákulisia šou. Nájdete ich TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu