Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto tu ešte nebolo: Haberu vypustili do vesmíru!

Paľo Habera sa vďaka SuperStar ocitol vo vesmíre. Kamera s fotografiou porotcov po výlete dopadla pri Fiľakove. Zobraziť galériu (12)
Paľo Habera sa vďaka SuperStar ocitol vo vesmíre. Kamera s fotografiou porotcov po výlete dopadla pri Fiľakove.

BRATISLAVA - Zamieril poriadne dohora! Mnohí diváci pri projektoch SuperStar vyčítajú Paľovi Haberovi (50), že sa povyšuje nad ostatných. Tentoraz však skutočne na celé Slovensko hľadel z poriadnej výšky. Štáb sa totiž rozhodol pre veľkolepý štart speváckeho projektu, pri ktorom porotcov vypustil do vesmíru.

Na všetkých hľadel zvysoka! Televízia Markíza už v nedeľu odvysiela prvý zostrih z kastingových kôl najnovšej SuperStar. V piatok o projekte informovali v Teleráne jeho moderátori Roman Juraško a Zora Kepková, ktorí sa snažili navnadiť divákov na úvodné vysielanie.

Súťaž však už symbolicky odštartovala. A to naozaj zaujímavým spôsobom. Štáb sa totiž rozhodol vyslať porotcovské hviezdy k tým skutočným. Paľo Habera a jeho kolegovia vďaka tomu vyleteli do vesmíru. Z približného stredu Slovenska bol totiž vypustený balón do stratosféry, na ktorom bola pripevnená kamera s fotografiou porotcov. „Muselo sa to urobiť v prostriedku krajiny, aby bolo isté, že po prasknutí balóna to dopadne na naše územie. Po ohlásenom dopade našiel štáb po niekoľkých hodinách zariadenie pri Fiľakove,” prezradil náš zdroj zo zákulisia. Pozrite si v GALÉRII zábery z vesmíru, ktoré urobila markizácka kamera.

Sledujte TOPKY TV: Takto vyzerali porotcovia SuperStar vo vesmíre.

Porotcovia SuperStar vo vesmire.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu