Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kvôli SuperStar sa musia zobrať: Vieme, čo sa dialo po vypnutí kamier!

Kvôli prísľubu sobáša nechal Paľo Habera postúpiť súťažiacu bez spevu. Zobraziť galériu (11)
Kvôli prísľubu sobáša nechal Paľo Habera postúpiť súťažiacu bez spevu.

LOVOSICE - Ako dohadzovač! Paľovi Haberovi (50) sa počas kastingov na novú sériu SuperStar podarilo zavariť aj človeku, ktorý sa nakrúcania vôbec nezúčastnil. Konkrétne ide o kamaráta súťažiacej Michaely Tučkovej (26). Ten mladej blondínke sľúbil, že ak postúpi ďalej, vezme si ju za ženu. Ako včera mohli vidieť diváci pri premiérovej časti hudobnej šou, slovenský kat a jeho kolegovia sa rozhodli vyskúšať pevnosť tohto záväzku. Slečnu preto poslali ďalej aj bez spevu. Nabudúce má však priniesť sobášny list. Topky.sk zisťovali, ako reagoval tajomný pán X.

Jednostranná láska! Michaela Tučková si počas kastingu na SuperStar vyslúžila pozornosť svojím netradičným príbehom. Hoci už dlhšiu dobu spieva a vystupuje aj s kapelou, nikdy sa do súťaže prihlásiť nechcela. „Potom mi jeden človek povedal, že keď sa prihlásim a budem slávna, tak si ma vezme. A bude so mnou do konca života,” prezradila svoju motiváciu blondínka.

Zaujímavé pritom je, že sľub nedostala od žiadneho partnera, ale od kamaráta. Ako vysvitlo pri rozhovore s porotou, Michaela k nemu cíti niečo viac, no on k nej nie. „On ma má rád a ja ho milujem,” prezradila Tučková. Po týchto slovách bol Ondřej Soukup presvedčený, že tajomný pán X - ako ho súťažiaca nazvala - sa rúti do nešťastia.

Slovenský kat sa však rozhodol, že mladíkovi zavarí. „Tak postupuješ. To som zvedavý, čo bude,” vyhlásil Habera bez toho, aby blondínka zaspievala čo i len jeden tón. „Uvidíme sa v divadle. A keď neprídeš so sobášnym listom, vypadávaš,” dodal.

Keďže sa kastingové kolá nakrúcali v predstihu, topky.sk s odstupom času zisťovali, ako zareagoval Michaelin kamarát a ako ona sama vníma svoje ďalšie šance. So samotnou superstaristkou sa nám spojiť nepodarilo, no aj tak sme zistili, že jej známy zo sľubu úplne nevycúval. „Za ten postup dostala prstienok,” dozvedeli sme sa. „Svadba sa bude riešiť až vtedy, keď postúpi do finále,” dodal náš zdroj. Otázka je, ako na tento vývoj udalostí zareaguje porota.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu