Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trápenie mladej superstaristky: Kuriózna smrť otca!

Mladá speváčka Adela Husárová vkladá so svojho výkonu srdce. Pri speve totiž myslí na svojho mŕtveho otca. Zobraziť galériu (4)
Mladá speváčka Adela Husárová vkladá so svojho výkonu srdce. Pri speve totiž myslí na svojho mŕtveho otca. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Krutá rana osudu! Keď spieva Adela Husárová (20) cítiť z toho plno emócií. Mladú Bratislavčanku totiž pred deviatimi rokmi poznačila tragická smrť jej otca. Ten zomrel po páde z bicykla na následky zranenia hlavy. Odvtedy brunetka do všetkých piesní vkladá celé svoje srdce a venuje ich práve jemu. Topky.sk zisťovali, či by ju podporoval aj v rozhodnutí ísť do speváckej súťaže.

Na svete sú stovky talentovaných ľudí, ktorí spievajú dokonale po technickej stránke, vytiahnu tie najvyššie tóny, či majú silné hlasy. No spevák nikdy nebude dobrým spevákom, pokiaľ necíti srdcom. Jasným príkladom je aj mladá súťažiaca markizáckej šou SuperStar Adela Husárová.

Brunetku v minulosti poznačila smrť jej otca, ktorý sa zabil po páde na bicykli, a tak každú pieseň venuje práve jemu. „Otecka som mala veľmi rada. Bola som jeho miláčikom. Keď som bola malá, vždy chcel, aby som mu spievala, veľmi sa mu to páčilo,“ povedala nádejná speváčka, ktorá zároveň priznala, že otcovými najobľúbenejšími piesňami boli ľudovky. 

O život prišiel paradoxne počas liečebného pobytu, kde bol kvôli problémom s chrbticou. V posledný deň sa vybral spolu s kolegami na rozlúčkovú opekačku. Po návrate na ubytovňu však zistil, že si niečo zabudol, a tak sa bicyklom vybral späť. Bohužiaľ, prilbu nemal. Keď sa dlhšie nevracal, chlapi z ubytovne ho začali hľadať. Našli ho však už mŕtveho. Kuriózne je, že príčinou smrti bol obyčajný pád. No hlavu si zranil tak nešťastne, že zakrátko skonal.

Napriek tomu, že odvtedy ubehlo už dlhých 9 rokov, mladé dievča sa s tragédiou dodnes nedokáže zmieriť. Veď ako sa nám podarilo zistiť, s otcom si boli veľmi blízki. „Často na neho myslím, keď spievam. Myslela som na neho aj počas spievania pred porotou,“ zdôverila sa Adela, ktorá do svojho výkonu pred porotou doslova vložila srdce. Otec by ma v súťaži podporoval. Vedel, že chcem spievať a ak mi má táto šou k tomu pomôcť, tak by bol rád," povedala Husárová pre Topky.sk.

Ak vás zaujíma, či Bratislavčanka v súťaži postúpila, sledujte ďalšie zostrihy toho najlepšieho z kastingov už túto nedeľu na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu