Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Deň "D" 21.12. 2012 sa blíži: Príchod konca potvrdil aj slovenský veštec!

Joze Bukai tvrdí, že už budúci piatok nastane veľká zmena
Joze Bukai tvrdí, že už budúci piatok nastane veľká zmena (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Údajný koniec sveta, ktorý má nastať už budúci piatok, máta ľudí na celom svete. Väčšina z nás netrpezlivo očakáva, či, prípadne čo, sa v tento deň stane. Topky v tejto súvislosti oslovili odborníka, ktorý potvrdil, že naozaj môžeme očakávať zmenu.

"Nastane koniec jednej zlej éry. Konca sveta by sa mali obávať najmä tí, ktorí úmyselne konali zlo a tešili sa z toho, že ubližujú iným. Obyčajní ľudia nemusia mať žiadny strach," povedal Jozef Bukai.

Hrôzostrašné teórie o konci sveta nechtiac spustil mayský kalendár, ktorý sa končí práve 21.12.2012 na zimnú rovnodennosť. V tento deň sa uzavrie trinásty cyklus času nazývaný baktun, čo si poverčiví ľudia vysvetľujú ako apokalypsu.

Veštec sa vyjadril aj k tomu, čo nás čaká v deň "D". "Môže sa stať, že nastane výpadok elektriny, ale nemalo by to trvať dlho. Je dôležité, aby sme v tento deň ostali doma so svojimi blízkymi." Podľa neho sa po 21. decembri začnú mať všetci ľudia viac radi a budú inak pristupovať k životu. "Prestali sme si vážiť a ctiť jeden druhého, ale toto by sa malo už čoskoro zmeniť," dodal Bukai.

Hoci nad myšlienkou konca sveta sa mnohí z nás akurát tak len pousmejú, niektorí poverčiví ľudia jej naozaj prepadli a prispôsobili tomu aj svoj život. Stavajú rôzne bunkre a nakupujú do zásoby potraviny či zdravotnícke pomôcky.

K téme sa tento týždeň vyjadrili aj vedci zo Slovenskej akadémie vied, ktorí všetky prípadné príčiny zániku Zeme vyvrátili. Vylúčili, že by sa naša planéta mala zraziť s planétou Nibiru, aj to, že by nás mala pohltiť gigantická čierna diera, ktorá sa nachádza uprostred našej galaxie.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu