Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Koniec sveta spravil z Austrálčana (46) chudáka: Dlhuje 670 tisíc!

Robert Bast
Robert Bast (Zdroj: businessinsider.com)

MELBOURNE - Austrálčan Robert Bast robí všetko pre to, aby bol na údajný nadchádzajúci koniec sveta čo najlepšie pripravený. Ak ale apokalypsa nenastane, bude mať poriadny problém. Kvôli nej sa totiž poriadne zadlžil.

Štyridsaťšesťročný Robert pracuje v oblasti internetového marketingu. Vo voľnom čase prevádzkuje webovú stránku Survive2012.com. A tu to všetko začalo.

Bast príliš veľkým optimizmom nesrší, práve naopak. Celý život sa riadi heslom, že Armageddon môže prísť kedykoľvek. A tomu prispôsobil aj svoje investície. Tento rok napríklad do príprav na život po konci sveta vrazil v prepočte približne 670 000 eur. Najviac ho stála kúpa pozemku o rozlohe vyše 4000 metrov štvorcových, na ktorom postavil dom a bunker. Miesto sa nachádza vo výške 4500 m.n.m., aby ho nemohla zasiahnuť cunami.

Značnú časť financií vynaložil trojnásobný otec aj na zásoby jedla, vody, plynových varičov, bateriek a podobných vecí, ktoré uľahčia jeho rodine postapokalyptické chvíle na tejto planéte. Ako uviedol portál tn.cz, kvôli tomu sa uvrhol do riadnych dlhov a musel si zobrať druhú hypotéku. Existuje veľký predpoklad, že po 21. decembri to veľmi oľutuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu