Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strach pred koncom sveta: Pohľad na tábory s pripravenými rakvami?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Tábory, v ktorých nikto nežije, rakvy, ktoré sú prázdne. Takýchto miest je v Spojených štátoch niekoľko stoviek a sú ako stvorené pre vznik tých najrôznejších konšpiračných teórií. Jedna z nich hovorí, že už čoskoro budú slúžiť obyčajným smrteľníkom, ktorých tam uložia po "konci sveta".

Tajomné tábory s vlastným letiskom, ktoré sú plne vybavené a obklopené stálymi strážami, sa podľa portálu voxvictims.com majú využívať pri stannom práve (opatrenie uplatňujúce sa v štáte počas výnimočného stavu ako vojna alebo občianske nepokoje s cieľom potlačenia trestnej činnosti, pozn.red.) pod záštitou organizácie FEMA (Úrad pre zvládnutie krízových situácií). Je v nich miesto až pre 20 tisíc väzňov.

Niektoré informácie hovoria o tom, že do detenčných centier mali byť umiestnení ilegálni votrelci, ktorí prekročili hranicu medzi Mexikom a USA. Iní zas FEMU chápu ako výkonnú ruku nastupujúceho policajného štátu, ktorý v prípade potreby prevezme vládu nad jednotlivými štátmi.

S blížiacim sa údajným koncom sveta sa však stále viac objavujú správy o tom, že v táboroch skončia obyvatelia, ktorých tam odpracú mocní tohto sveta, pretože im nie je súdené prežiť prípadnú apokalypsu. Prečo inak by v nich bolo také obrovské množstvo plastových kontajnerov pripomínajúcich rakvy, do ktorých by sa pokojne zmestila celá jedna rodina? Uvádza sa, že len na území Georgie je ich pol milióna. Hoci oficiálne zdroje tvrdia, že ich ľudia začnú využívať, keď vypukne epidémia prasacej chrípky, asi len málokto tomu verí.

Strach pred koncom sveta:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ďalším fenoménom sú vlaky, ktoré "parkujú" v zariadeniach. Nemajú totiž okná, alebo majú namiesto nich len malé otvory. Otázkou je, koho budú voziť. Na všetky tieto otázky zatiaľ nepoznáme odpoveď, a preto niet divu, že v ľuďoch vzbudzujú obavy.


Tábory FEMA

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu