Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chcete ju zbaliť? Nový prístup, ktorý ženy MILUJÚ!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

My ľudia nie sme prispôsobení na to, aby sme boli sami. Potrebujeme mať niekoho po svojom boku a zdieľať s ním spoločné chvíle. Muži aj ženy. Dnes je však čoraz ťažšie niekoho si nájsť. Sme totiž zmätení. Naše mamy nám hovoria, že musíme byť milí, pozorní a kupovať ženám darčeky.

V mužských a ženských magazínoch do nás tlačia, že podľa výskumov chlapi pozerajú ženám hlavne do očí. Do toho nám kamarátky na kávičke či kamaráti pri pive radia, že by sme sa jej po rande nemali tri dni ozývať, alebo naopak, mali by sme za ňou ísť a povedať jej konečne, čo k nej cítime. Na internete zas nájdete množstvo baličov, ktorí oslovujú a balia ženy po uliciach na rôzne hlášky a pýtajú si od nich čísla. A vo filmoch? V tých sa takmer vždy dozviete, že najkrajšie dievča na škole sa rozíde so zlým chlapcom (kapitánom futbalového mužstva), len aby v ďalšej scéne mohla zamilovaná skončiť v náručí široko ďaleko najväčšieho lúzra, pretože jej vyznal city a spravil pre ňu niečo, čo nikto iný neurobil.

Úprimne, nie ste z toho tak trochu zmagorený?

Toto všetko spôsobilo, že z nás chlapov sa stali bábovky. Teda, aspoň z väčšiny. Je to smutné, ale je to tak. Hlavne pre ženy je čoraz ťažšie nájsť chlapa, ktorý by sa im nepchal v kuse do zadku a ony by si s ním nerobili, čo sa im zachce. Chlapi prestali byť CHLAPMI. Už to nie sú muži, ktorí dokážu všetko opraviť, sebavedome sa postaviť na obranu ženy, dominantne ju pozvať von a nebáť sa pobozkať ju. Muži už nedokážu nájsť svoj zmysel, poslanie a ísť si za ním.

Jedným z takýchto chlapov býval kedysi aj Michal Kopecký, autor bestselleru Prítažlivosť.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk >>

Michalovi sa dlhú dobu so ženami nedarilo. Bol nesebavedomý, nekomunikatívny a introvertní typ chlapa, ktorý bol pre ženy len večný kamarát a bútľavá vŕba. No uvedomoval si, že sa to dá zmeniť a ak človek niečo chce, musí na tom makať a získať to sám.

Prestal robiť chyby a po desiatkach a desiatkach rande a stretnutí so ženami prišiel na to, čo ich na chlapoch skutočne priťahuje.

Dnes je zakladateľom najpopulárnejšieho slovenského blogu o mužoch, ženách a vzťahoch akozbalit.sk a autorom prémiových kurzov, ktorými do dnešného dňa prešla vyše tisícka chlapov.

Michalovím cieľom je pomôcť chlapom stať sa o niečo schopnejšími a príťažlivejšími a priniesť tak ženám lepšie zážitky. Verí, že keď budú chlapi makať na sebe, na svojom sebavedomí, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, nasilu baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky a finty “baličov”.

Zabudnite na balenie žien

Väčšina chlapov však hľadá iba skratky. Hľadajú tú najlepšiu možnú vetu, ktorou by ženu oslovili a chcú vedieť tú najrýchlejšiu techniku, ako ženu zaujať (a dostať do postele).

Sklamem vás. Žiadna takáto “zázračná pilulka” však neexistuje. Áno, môžete z času na čas oblbnúť nejakú ženu, ale nie všetky a nie dlhodobo.

Koniec koncov to vždy bude o systematickej práci na sebe. Zdvihnúť zadok, nehľadať v živote skratky, rýchly úspech a občas spraviť chybu a mať zomené srdce.

Môžete sa učiť na vlastných chybách a časom na to všetko prídete aj sami alebo môžete nájsť niekoho, kto je už tam, kde chcete byť vy a učiť sa od neho. Je to len na vás.

Odporúčam vám však nesnažiť sa nasilu baliť ženy a venovať im celú svoju pozornosť, ale začať pracovať na sebe a priťahovať ich tým, aký ste.

Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”

NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy vám pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré ste doteraz skúšali.

NIE je to ani o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s vami užiť viac žien, ako ste si doteraz vedeli predstaviť.

Príťažlivosť je totiž tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú.

Vďaka nej bude pre vás možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžite, ale pomôže vám aj v tom, aby vás ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby ste boli pre ženy príťažlivý, nepotrebujete mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk >>

V knihe je v 5 častiach do detailov rozoberaný NOVÝ svet, v ktorom sa dnes nachádzame. Sú v nej vyvrátené mnohé mýty, ktorým zvykli muži či ženy veriť.

Celá séria článkov ku knihe Príťažlivosť, v ktorých sa bližšie ponoríte do tajov toho, čo znamená byť príťažlivejším a schopnejším chlapom:

  1. Vykašlite sa konečne na “balenie” žien
  2. Prečo by ste sa mali začať sústrediť na seba a vykašľať sa na ženy?
  3. Krutá pravda: Cesta k jej srdcu vedie najprv cez postel
  4. Venovanie pozornosti len jednej žene ako tá najhoršia taktika
  5. Išli ste niekedy na ženu logikou? A ako ste dopadli?

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk >>

Viac o téme: Kniha Príťažlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu