Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Povedzte starostiam konečne STOP: Tu je návod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

Starosti vyciciavajú z človeka energiu, nedovoľujú premýšľať a zabíjajú ctižiadosť. Môžete vôbec niečo urobiť, aby ste sa ich zbavili? V knihe Ako sa zbaviť starostí a začať žiť autor dokazuje, že niečo také je možné.

Kniha Ako sa zbaviť starostí a začať žiť vám ponúka praktické návody, ktoré môžete začať používať hneď zajtra a vydržia vám po celý život. Obsahuje veľké pravdy, ktoré vás pri čítaní strhnú a ľahko sa používajú. V úvode publikácie nájdete aj deväť návrhov, ako z nej mať čo najväčší osoh. Ak sa chcete starostiam vyhnúť, robte to ako kanadský lekár sir William Osler: Žite v "denných priehradkách." Zatvorte železné dvere medzi sebou a minulosťou a nenechajte sa znervózňovať budúcnosťou. Každý deň sa končí chvíľou, keď si líhate.

Nositeľ Nobelovej ceny za medicínu dr. Alexis Carrel vyhlásil: "Obchodníci, ktorí nevedia ako bojovať so starosťami, umierajú mladí. Rovnako ako ženy v domácnosti, veterinári, či murári."

Pamätajte, že polovica všetkých starostí na svete je spôsobená tým, že sa ľudia snažia rozhodovať skôr, než majú dostatok informácií, na ktorých by mohli svoje rozhodnutie založiť. Najzákladnejším pravidlom je zistenie faktov a až potom príde na rad rozhodovanie. Len čo ste sa raz uvážene rozhodli, okamžite konajte! Dajte sa do realizácie svojho rozhodnutia a nerozptyľujte sa obavami o výsledok.

Ako zlikvidovať starosti?
Činorodosť je jedným z najlepších liekov proti nervovému zrúteniu. Starosti z hlavy vyženiete tak, že budete neustále niečo robiť. Nezmätkujte kvôli hlúpostiam. Zmierte sa s nevyhnutným a pokúste sa aj z takejto situácie niečo vyťažiť. Naučte sa na svoje starosti vydávať príkaz STOP. Rozhodnite sa, za koľko úzkosti vám tá ktorá vec stojí - a odmietnite jej venovať viac času.

V knihe Ako a zbaviť starostí a začať žiť nájdete aj kapitoly ako:
- Nájdite sami seba a buďte sami sebou: pamätajte si, že nikto na svete sa vám nevyrovná
- Ak vám hádžu pod nohy polená, zakúrte nimi
- Ako sa za štrnásť dní vyliečiť z depresie
- Ako si prestať robiť starosti s kritikou
- Ako zahnať únavu a starosti a ako si udržať energiu a odhodlanie na výške
- Ako si predĺžiť život o hodinu denne
- Ako sa vyhnúť únave a vyzerať stále mlado
- Ako sa zbaviť nudy, ktorá vyvoláva únavu, starosti a nechuť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu