Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Buďte krajšia a mladšia... a my za vás ešte aj zaplatíme!

Obal knihy Krása nemá vek 2 Zobraziť galériu (6)
Obal knihy Krása nemá vek 2 (Zdroj: archív AN)

Niečo pre ženy! V súvislosti s blížiacim sa sviatkom MDŽ si pre vás internetový obchod iPark.sk pripravil v spolupráci s úspešnou lekárkou slovenských celebrít Alexandrou Novotnou výnimočnú akciu na jej knihu Krása nemá vek 2. Iba oddnes do nedele 9. marca je na publikáciu zľava 33 percent. Tretinu z pôvodnej ceny teda platiť nemusíte.

Pri príležitosti Medzinárodného dňa žien si pre vás internetový obchod iPark.sk pripravil spolu s doktorkou Alexandrou Novotnou zaujímavú ponuku. Jej knihu Krása nemá vek 2 si môžete objednať až do nedele 9. marca s 33% zľavou! Dielo sa predáva exkluzívne len v iPark.sk

Alexandra Novotná je známa odborníčka na krásu, medzi jej klientelu patria napríklad speváčky Marcella Molnárová, Eva Máziková, moderátorky Erika Judínyová a Adriana Kmotríková, či herec Štefan Skrúcaný. V doktorkinej v poradí už druhej knihe Krása nemá vek 2 nájdete množstvo moderných metód v estetickej dermatológii a v laserovej medicíne. Publikácia je obohatená o poznatky, ktoré autorka získala na významných kongresoch po celom svete. Na vzniku diela majú podiel aj ďalší odborníci z lekárskeho prostredia. Čitatelia sa môžu tešiť aj na mnoho zaujímavých ľudských príbehov, s ktorými sa lekárka stretla priamo v praxi.

Kniha tiež odhalí mnohé zaujímavosti z oblasti plastickej chirurgie. Za všetky spomeňme napríklad zásady, ktoré treba dodržiavať pri zväčšovaní prsníkov. V publikácii sa možno dozvedieť aj to, pre koho je úprava ženských predností vhodná a podľa čoho si vyberať správnu veľkosť implantátov. Autorka však nevynecháva ani tému možných rizík pri úprave ovisnutej kože na tvári či podrobný postup pri transplantácii vlasov. Dozviete sa tiež všetko o obľúbenom botulotoxíne a jeho účinkoch. Zistíte, ako najúčinnejšie bojovať proti celulitíde, odhalíte najnovšie trendy v liečbe akné a ešte omnoho viac. 

Ukážka knihy Krása nemá vek 2>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu