Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Inšpirujte sa skvelými receptami jedinečnej Veľkej japonskej kuchárky!

Inšpirujte sa skvelými receptami jedinečnej Veľkej japonskej kuchárky
Inšpirujte sa skvelými receptami jedinečnej Veľkej japonskej kuchárky (Zdroj: Fragment)

Všetkým milovníkom japonskej kuchyne prináša Vydavateľstvo Fragment fantastickú Veľkú japonskú kuchárku. Pod vedením skutočných kuchárskych majstrov si teraz môžete pripraviť suši alebo ďalšie japonské špeciality aj u vás doma. Všetky recepty je možné uvariť zo surovín dostupných v našich obchodných sieťach. Titul Veľká japonská kuchárka vyjde 18. 6. 2013.

Originálna japonská kuchárka je prvou knihou receptov na slovenskom trhu, ktorá vznikala v spolupráci s výhradne japonskými kuchármi. Autori sa pri zostavovaní sústredili nielen na samotnú prípravu pokrmov, ale pripájajú tiež rôzne rady a krok za krokom predstavujú základy varenia v Japonsku. Poukazujú na to, ako správne vyberať ingrediencie, ako uvariť dokonalú ryžu či pripraviť rybu. Štyria japonskí kuchári, ktorí pokrmy pripravujú, sú skutočnými majstrami svojho oboru, napr. časť o suši je dielom sušimajstra Tadayoshiho Ebinu, ktorý je členom Tokio Sushi Association.

Postup prípravy každého receptu je nielen presne popísaný, ale aj vyobrazený na fotografiách. Pri výbere jednotlivých jedál bol veľký dôraz kladený na dostupnosť surovín.

„Vážení a milí čitatelia, je nám veľkým potešením uvítať vás na stránkach prvej Veľkej japonskej kuchárky. K spolupráci sme prizvali špičkových japonských kuchárskych majstrov a na stránkach vám predstavíme kompletný základ japonskej kuchyne vrátane názorných postupov prípravy, aby si každý z vás mohol jedlá jednoducho pripraviť.“

Tomio Okamura a Mie Krejčíková-Okamura

Anotácia:

Pre všetkých milovníkov ázijskej kuchyne je tu naša Veľká japonská kuchárka. Zoznámi vás s najobľúbenejšími receptami a naučí vás ich pripravovať krok za krokom. Okrem obľúbených suši prináša aj mnohé ďalšie špeciality. Dozviete sa, ako pripravovať ryby, ryžu či zeleninu a veľa iných užitočných rád a informácií, ktoré vám zjednodušia varenie.

Na knihe spolupracovali špičkoví japonskí kuchári, ktorí vám predvedú svoje majstrovstvo a naučia vás základy tejto obľúbenej kuchyne.

Knihu odporúča Tomio Okamura.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu