Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šok z Markízy: Milión eur zvalcujú bagrami!

Šou Pláž 33 sa končí. Rovnaký osud má aj komplex, ktorý zatiaľ ešte stojí na nábreží Dunaja. Zobraziť galériu (10)
Šou Pláž 33 sa končí. Rovnaký osud má aj komplex, ktorý zatiaľ ešte stojí na nábreží Dunaja. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Markizácka šou Pláž 33 je špecifickým druhom reality šou, pred kamerami ktorej sa môžu premávať aj samotní diváci. Kedykoľvek totiž môžu zavítať do podniku situovanom na nábreží Dunaja, kde sa celá súťaž odohráva. Teda... len do najbližšej soboty. Zistili sme totiž, že hoci televízia investovala zhruba milión eur do výstavby úplne nového baru, ihneď po víkendovom finále musí byť odstránený.

Definitívny koniec všetkého! Šou Pláž 33 mala byť letným projektom, aký na Slovensku doteraz nemal obdobu. Pre televíznych divákov síce relácia bola novinkou, očakávania Markízy však nenaplnila. Z toho dôvodu sa preto tvorcovia rozhodli stopnúť projekt v predstihu - už túto sobotu. A to aj napriek tomu, že pôvodne sa mala reality šou vysielať až do polovice septembra. Nečakané zmeny zaskočili samotných súťažiacich, situácia však vo výraznej miere ovplyvnila aj existenciu samotného baru.

Podľa našich zistení bude totiž komplex na nábreží Dunaja už čoskoro minulosťou. Túto informáciu nám potvrdili aj v Záhorskej Bystrici. „Objekt Pláže 33 bude po skončení záverečného finále uzavretý a demontovaný,“ vyriekla ortieľ nad osudom podniku v hodnote cca milión eur hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Hoci projekt očakávania televízie nenaplnil, ľudia si novovzniknutý bar na promenáde bratislavského nákupného centra celkom obľúbili. Spočiatku sa preto zvažovala aj možnosť, že jeho ďalšie fungovanie ohrozené nebude. Ako sa však ukázalo, drink si tam už návštevníci nedajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu