Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nečakané zmeny: Markíza náhle zrušila Pláž 33!

Dôležitými postavami v letnej šou boli okrem samotných súťažiacich aj manažér baru Jakub Francisci a moderátorka Barbora Rakovská. Zobraziť galériu (10)
Dôležitými postavami v letnej šou boli okrem samotných súťažiacich aj manažér baru Jakub Francisci a moderátorka Barbora Rakovská.

BRATISLAVA – Predčasný koniec! Hoci si letná šou Pláž 33 našla medzi televíznymi divákmi svojich priaznivcov, nestačilo to k tomu, aby sa relácia na obrazovkách udržala. Boj o 33 tisíc eur sa mal totiž pôvodne skončiť až v polovici septembra, no kvôli nečakaným zmenám sa meno víťaza dozvieme už budúci týždeň.

Rýchly proces! Keďže sme na Slovensku doposiaľ nemali súťaž s takýmto plážovým formátom, predpokladalo sa, že ľudí by to mohlo chytiť. Ako sa však s odstupom času ukázalo, záujem divákov o Pláž 33 nebol dostačujúci. Tvrdá letná brigáda preto na obrazovkách Markízy končí - sledovanosť nenaplnila predstavy tvorcov programu.

Aj napriek tomu, že Pláž 33 bola viackrát najsledovanejším nespravodajským programom tohto leta, rozhodli sme sa pre programovú zmenu a nasadzujeme nový dramatický rodinný seriál s názvom Horúca krv so skvelým hereckým obsadením,“ povedala nám k tomu hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Osud šou tak nezachránila ani účasť farmára Adama, vzťahové aférky krásky Martiny, či intrigy medzi ostanými finalistami.

Podľa našich informácií zatiaľ nie je zrejmé, ako bude prebiehať ďalšie vyraďovanie. V šou je totiž momentálne ešte 9 finalistov. Viac informácií zisťujeme.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na najbližšie dni. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu