Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Uslzená Pláž 33: Koniec nešikovnej blondínky a romantické zásnuby!

Anna zo súťaže vypadla, jej kolega sa stihol zasnúbiť. Zobraziť galériu (30)
Anna zo súťaže vypadla, jej kolega sa stihol zasnúbiť.

BRATISLAVA - Už tradične sa v sobotu na Pláži 33 konalo vyraďovanie. V priamom prenose o svoje miesta bojovali zástupkyne oranžového tímu, ktorý priniesol tento týždeň do kasy podstatne nižšiu tržbu. V dueli sa proti sebe postavili Anna Pitnerová (22) a Daniela Biháryová (24). Tvrdý rozsudok si nakoniec musela vypočuť blondínka, ktorej to podľa ostatných v podniku príliš nešlo. Zato jeden z jej kolegov dostal za odvedenú prácu netradičnú odmenu v podobe dosť vážneho životného kroku - zásnub.

Odišiel ďalší súťažiaci! Začiatok sobotného vyraďovania znamenal roztrasené žalúdky ohrozenej štvorice. V zelenom tíme sa svojho osudu obávali Ján Chovanec a Martina Jendrušáková, v oranžovom zas Anna Pitnerová a Daniela Biháryová. Po prepočítaní tržieb si mohla vydýchnuť prvá menovaná dvojica. Pomarančoví totiž za súpermi zaostávali približne o 1000 eur.

„Ak by som sa snažila a išla naplno, tak by som mohla zvíťaziť,” povedala pred začiatkom duelu tmavovlasá Daniela. Šokujúce však bolo, že ešte nebola rozhodnutá, či naozaj chce bojovať a zotrvať v súťaži. Dôvodom boli zrejme nezhody s tímlíderom Marekom, ktorého spolu s kolegyňami počas uplynulých dní absolútne nerešpektovala.

Počas zostrihu toho, čo sa dialo vo štvrtok a v piatok, však študentka zmenila názor a už sa k súťaži stavala inak. „Som šikovnejšia, viem sa viac obracať,” povedala rozhodným hlasom, s čím súhlasili aj viacerí jej spolusúťažiaci. A nakoniec Annu aj porazila, keď zvíťazila vo vedomostnom kvíze a potom si na konto pripísala o 1999 esemes hlasov od divákov viac než jej súperka.

Pitnerová ale ani napriek prehre hlavu nevešala, hoci slzičky sa jej v očiach objavili. „Ja som už aj tak chcela ísť domov. Dúfam, že som sa tu príliš nestrápnila,” rozlúčila sa so súťažou a zároveň aj s výhrou 33 tisíc eur. „Keby som išla do súboja s niekým iným, tak neskutočne bojujem. Ale takto som to brala so smiechom a som rada, že Danielka zostala. Ja si viem vážiť aj iné hodnoty ako peniaze a určite by som nešla kvôli výhre cez mŕtvoly ako niektorí súťažiaci,” povedala Anna po vypadnutí pre topky.

Najpríjemnejší týždeň naopak prežil zrejme František Vavra. Prísny manažér Jakub mu totiž dal voľno, aby mohol požiadať o ruku svoju priateľku. Mladík teda navštívil klenotníctvo a po 4 a pol roku sa svojej partnerky spýtal, či chce byť jeho manželkou. Sympatická blondínka mu povedala vytúžené áno, a tak môže Feri po opustení súťaže začať chystať svadbu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu