Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prekvapivý zvrat: Adam z Farmy odstavil Haklovú! Ide súťažiť do Pláže 33!

Adam Kováč v stredu absolvoval stretnutie v televízii Markíza. Zobraziť galériu (3)
Adam Kováč v stredu absolvoval stretnutie v televízii Markíza. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nečakané! Hoci to vyzeralo tak, že televízia Markíza si v súvislosti s projektom Pláž 33 tľapne s farmárkou Monikou Haklovou (38), opak je pravdou. V Záhorskej Bystrici uprednostnili jej kolegu zo statku Adama Kováča (24). Ten sa podľa našich informácií stane dvanástym finalistom letnej šou.

Ako sme už na topkách informovali, Monika Haklová bola horúcou kandidátkou na post dvanásteho finalistu reality šou Pláž 33. Počas tohto týždňa aj absolvovala rokovanie s manažérom projektu Jakubom Franciscim v centre Bratislavy. Áno, stretli sme sa a v šou sa určite objavím,” priznala nám Monika. Detaily spolupráce však prezradiť odmietla. Podľa našich zistení príde dnes iba na otváraciu párty luxusného podniku, no do samotnej šou sa aktívne nezapojí.

Najnovšie všetko nasvedčuje tomu, že posledným finalistom letnej šou bude iný farmár. Konkrétne Adam Kováč. Mladého Bratislavčana sme v stredu pristihli pred bránami televízie, kde bol podľa našich informácií na rokovaní s tvorcami Pláže 33. V Záhorskej Bystrici sme preto zisťovali, ako to s hospodárovým účinkovaním v novej šou vyzerá. „Meno 12. finalistu sa diváci dozvedia už dnes večer počas live prenosu šou Pláž 33,“ povedala nám diplomaticky hovorkyňa  Markízy Oľga Dúbravská, pričom naše informácie nepoprela.

Kompletnú zostavu finalistov novej reality šou nájdete TU!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu