Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nenávisť už po prvom zoznámení: Drsné útoky na farmára Adama!

Adama Kováča (vpravo) súperi medzi seba príliš neprijali. Zobraziť galériu (7)
Adama Kováča (vpravo) súperi medzi seba príliš neprijali.

BRATISLAVA – Rozpaky a sklamanie! Adam Kováč (24), ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v statkárskej šou Farma, sa v sobotu stal dvanástym finalistom novej letnej súťaže s názvom Pláž 33. Mladý Bratislavčan si od účasti v ďalšom markizáckom projekte veľa sľubuje. Ako sa však zdá, bude sklamaný. Medzi ostatnými súpermi to nebude mať vôbec jednoduché. Kolegovia ho totiž už teraz nemajú v láske.

Monika Haklová v mužskom prevedení?! Všetko nasvedčuje tomu, že Adam Kováč bude v súťaži Pláž 33 akousi čiernou ovcou skupiny podobne ako jeho kolegyňa z Farmy. Keď sa totiž súťažiaci dozvedeli, že práve on sa stal posledným finalistom, neboli vôbec nadšení. 

Ako sme zo zákulisia súťaže zistili, Adama majú súperi poriadne v zuboch. „Myslia si, že oproti nim má viacero výhod. Ľudia ho už poznajú a je pre nich možno viac zaujímavý,“ povedal zdroj topiek.  Dôvodov, prečo Kováč nie je svojím súperom sympatický, je ale viac. Finalisti si myslia, že v súťaži nemá čo robiť, keďže svoju šancu na výhru premrhal už na Farme.

Iní finalisti neskrývali sklamanie z toho, že Adam je málo prominentným súperom. „Toto sa mi celkom nepáči. Čakala som niečo extra, niečo lepšie. Nejakého hokejistu alebo Maroša Kramára. Aj Rišo Müller by bol poprask,“ poznamenala vo včerajšej večernej spovedi Kováčova nová kolegyňa Alena Kochmanová.

Keďže sa Adam k súťaži zatiaľ nesmie pre médiá vyjadrovať, priestor sme dali jeho priateľke Lucii Frčkovej. „Rozprávali sme sa o tom a povedal mi, že ľudia, s ktorými zatiaľ pracuje, sú v pohode. Druhá skupinka vraj nad ním ohŕňa nosom, že svoju šancu už mal a že načo tam išiel. Do kontaktu s nimi ale prichádza málo,“ povedala pre topky.sk blondínka. „Adam je voči takým veciam odolný, Farma ho na to pripravila. On si ide za svojim a z tohto si ťažkú hlavu vôbec nerobí,“ uzavrela Lucia. Nechajme sa teda prekvapiť, či si Bratislavčan časom získa sympatie aspoň niektorých svojich kolegov.

Tip: Pozrite si ďalší diel Pláže 33 na Markíze. Presný čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu