Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas farmára Adama: Bisexuála si pomýlil s milenkou Luciou!

Lucia zrejme nečakala, že Adam sa v Pláži 33 bude objímať s mužskými kolegami Jozefom (vpravo hore) a Jánom (vpravo dole). Zobraziť galériu (9)
Lucia zrejme nečakala, že Adam sa v Pláži 33 bude objímať s mužskými kolegami Jozefom (vpravo hore) a Jánom (vpravo dole).

BRATISLAVA - Prekvapujúce! Na Farme trávili finalisti noci spolu v jednej izbe bez rozdielu pohlavia. Adamovi Kováčovi (24) sa tam najprv podarilo zblázniť do Nikoly Komorovej (21), neskôr do Lucie Frčkovej (28). V Pláži 33 však zažíva úplne inú situáciu. Býva totiž so samými mužmi, s jedným dokonca spí v manželskej posteli. A to s Jozefom Harhovským (20), ktorý sa netají tým, že je bisexuál. Fakt, že mladíci zdieľajú jedno lôžko, sa podpísal pod úsmevný trapas.

Kto by toto čakal?! Adam Kováč bol na Farme vnímaný ako lámač ženských sŕdc. Najprv chodil s Nikolou Komorovou, potom si v opitosti strihol sériu jazýčkových bozkov s Evou Orolínovou, a nakoniec zakotvil u Lucie Frčkovej. S mamičkou dvoch detí aj zostal, dokonca ju doslova ukradol jej partnerovi Jozefovi. Preto je prekvapivé, že na Pláži 33 sa bývalý statkár správa dôverne práve k rovnakému pohlaviu - teda k mužom.

Jeho prvé „pokĺznutie” bolo pomerne vtipné. Adam totiž s Jozefom Harhovským zdieľa manželskú posteľ. A počas spánku, keď jeho vedomie vyplo, sa túlil k blondiakovi. Zrejme v presvedčení, že leží vedľa partnerky Lucie Frčkovej. Keďže sa dlhovlasý mladík zo Spišského Bystrého netají bisexuálnou orientáciou, dotyky farmára mu vôbec neprekážali. Práve naopak, dokonca ho hladil po ruke. 

Zarážajúcejšie ale je, že Adam niečo podobné zopakoval aj pri plnom vedomí. V dnešnej epizóde letnej súťaže totiž diváci uvidia trojicu Kováč, Harhovský a Chovanec vo vírivke. Pre troch chlapov tam veľa miesta nie je, no mladý manažér to vyriešil. „Zrazu sa pritúlil k Janovi Chovancovi a ležali tam vo vode ako párik milencov,” povedal náš zdroj.

Dá sa predpokladať, že Kováč je typ, ktorý potrebuje blízkosť iného človeka a dotyky, pričom na pohlaví mu nezáleží. Otázkou je, ako to vníma jeho priateľka. Topky.sk sa snažili od Lucie Frčkovej získať k tejto situácii stanovisko, no mala vypnutý telefón.

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu