Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zvodná Rakovská: Sexi šatami spôsobila rozruch!

Robotníci nemohli z Barbory spustiť oči. Zobraziť galériu (20)
Robotníci nemohli z Barbory spustiť oči. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Pozrite na tú sexicu! Toto si určite hovorili rozhorúčení robotníci, ktorí pri stavbe markizáckej Pláže 33 pokukovali po moderátorke nového projektu Barbore Rakovskej (25). Nečudo, že po blondínke hádzali očkom. Veď mala letné šatočky nevinnej bielej farby, ktoré zvýrazňovali jej krivky.

Podnik Pláž 33 sa postupne rysuje do konečnej podoby! Už v sobotu totiž štartuje nová reality šou na obrazovkách Markízy. Kvôli letnému projektu vyrastá na nábreží Dunaja luxusná reštaurácia. Keďže sa blíži vysielanie prvej časti, robotníci už finišujú s výstavbou komplexu.

Hoci musia odvádzať pracovné výkony v obrovských horúčavách, môžu sa aspoň pokochať pohľadom na moderátorku Barboru Rakovskú. Tá sa v týchto dňoch zdržuje v priestoroch staveniska, kde spolu s tvorcami dolaďuje posledné detaily pred spustením projektu. 

Ako vidno na našich záberoch, atraktívna blondínka je stredobodom záujmu prítomných robotníkov. Keď sa spolu s kolegyňou premávala po priestoroch vyrastajúcej reštaurácie, prenasledovali ju zvedavé pohľady mužov. Tí sa za ňou otáčali jedna radosť. Nechajme sa preto prekvapiť, aký pohľad dopraje moderátorka divákom počas sobotňajšieho živého vysielania. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu