Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Desivé zranenie na markizáckej Farme: Bodol ho splašený býk... Kúsok od srdca!

Na Farme došlo k nepríjemnému zraneniu. Zobraziť galériu (7)
Na Farme došlo k nepríjemnému zraneniu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Z toho mrazí! Reality šou Farma nie je len o obrábaní polí a rekonštruovaní statku, ale predovšetkým o práci so zvieratami. A to rozhodne nie je prechádzka ružovou záhradou. Najmä majestátne voly vyvolávajú u súťažiacich veľký rešpekt. Ich silu na vlastnej koži okúsil súťažiaci Miki Ferleťák (35). Zviera ho totiž nabralo na rohy a doslova ho nimi bodlo... A to len kúsok od srdca!

Nepríjemné zranenia nie sú na markizáckej Farme ničím výnimočným. Niekedy si za ne môžu súťažiaci sami, inokedy sa o bolestivé chvíle postarajú zvieratá. Svoje by o tom vedela hovoriť Eva Orolínová, ktorú v druhej sérii reality šou kopol somár rovno do tváre. 


Farmárku Evu zaliala krv: Brutálny kopanec do tváre! 


Najnovšie silu majestátneho zvieraťa okúsil na vlastnej koži Miki Ferleťák. Keď sa totiž snažil napraviť volovi reťaz, ten sa otočil a súťažiaceho nabral na rohy. Doslova ho nimi bodol. Svedčí o tom nielen diera na tričku, ale aj priamo na koži.

„Ja som mu dával tyčku preč a on tou hlavou úplne tak máchol a trafil ma do rebier. Tak ma trafil, že som skoro aj odpadol, normálne som odletel. No a potom som sa snažil po štyroch dostať čo najďalej, lebo som videl, že ten vôl sa nejako otočil na mňa a nie je sranda, keď ti taký 1000-kilový vôl šľapne na nohu, ti ju môže zlomiť,“ vysvetlil po úraze rodák z Námestova. 

„Tričko mi pretrhol, ale to je nič, to dám. Trochu to bolí, ale nič vážne,“ povedal Miki. Z nepríjemného momentu ale mrazí o to viac, že zranenie je len kúsok od srdca. Stačilo vážne málo a celé to mohlo skončiť oveľa horšie. 

Miki Ferleťák na vlastnej koži okúsil silu majestátneho zvieraťa.
Zobraziť galériu (7)
Miki Ferleťák na vlastnej koži okúsil silu majestátneho zvieraťa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mikiho Ferleťáka vôl bodol len kúsok od srdca.
Zobraziť galériu (7)
Mikiho Ferleťáka vôl bodol len kúsok od srdca.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: FarmaMiki Ferleťák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu