Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaný zásah sanitky: Markizácka farma je naozaj prekliata duchmi!

Andreja Grelneta odviezla zo statku sanitka. Zobraziť galériu (8)
Andreja Grelneta odviezla zo statku sanitka. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ďalší z hry von! Aktuálna séria markizáckej relácie Farma je naozaj drsná. Súťaž buď psychicky nezvládli alebo sa s ňou museli pre zdravotné dôvody rozlúčiť už štyria hospodári. Reality šou najnovšie nedobrovoľne opustil aj Andrej Grelnet (39). Z usadlosti ho odviezla sanitka. Keďže o desiatky rokov chátrajúcom statku na úpätí Malých Karpát kolujú "duchárske" historky, otázka o prítomnosti negatívnej energie je na mieste.

O tom, že pobyt na statku je určený len pre silné žalúdky, svedčí zoznam finalistov, ktorí farmu neopustili prirodzenou cestou podľa pravidiel - prostredníctvom vyradenia. Ako prvá išla už po týždni preč Nikola Čajkovská. Atraktívna Bratislavčanka to v náročných podmienkach skrátka nezvládala. Hoci ako dôvod uviedla zdravotné problémy, skutočnosť bola tá, že precenila svoju výdrž. Rovnako tak aj Lýdia Spišáková. Tá však na rozdiel od kolegyne otvorene povedala, že ju trápili depresie a pobyt bol nad jej sily.

Najzávažnejšie zdravotné problémy mal Gabriel Sajka. V Levičanovom prípade išlo doslova o život. Zo statku ho odviezli priotráveného. V súvislosti s jeho hospitalizáciou sa skloňovala toxikácia jedovatým arzénom. Bývalý kolotočiar musel množstvo vyšetrení absolvovať aj po odchode zo statku. Dokonca mu pomáhali odborníci v Mníchove.  

Psychicky náročné podmienky  si vypýtali svoju daň aj u ďalšieho statkára - Jana Strausza. Ten chcel odísť zo statku dobrovoľne, no hrozila mu za to mastná pokuta. Situáciu sa preto rozhodol riešiť naozaj skratovo - akoby stratil zdravý rozum. Aby mohol odstúpiť zo zdravotných dôvodov, dorezal si nohu. Vymyslel si príbeh, že spadol z rebríku. Napriek tomu ho ale tvorcovia na usadlosti nechali - vypadol až v dueli.

Na základe týchto okolností sa zrejme nie nadarmo hovorí o opustenom statku na úpätí Malých Karpát, že ho ovládajú nadprirodzené sily. Poslední obyvatelia ho opustili pred štyridsiatimi rokmi. Ich životy vraj zmenilo niekoľko hrôzostrašných udalostí. Dodnes o dome kolujú príbehy, že v ňom strašia duchovia. Dôkazom akýchsi negatívnych energií môže byť aj aktuálny prípad Andreja Grelneta. Toho vo včerajšej časti odviezla zo statku záchranka.

Z ničoho nič začal mať problémy s chrupom. „Mám veľké bolesti zubov, čo spôsobilo opuch na pravej strane. Nedá sa mi ďalej pokračovať v súťaži, čo ma mrzí. Farmári reagovali bezohľadne aj keď som zvracal. Jediný, kto ma prekvapil, bol Peťo. Hneď, keď počul, že kričím vonku na dvore, zobudil sa a vybehol za mnou,“ povedal na margo odchodu zo statku neobľúbený bandita.

Ak by mu to zdravotný stav a pravidlá dovoľovali, na statok by sa rád vrátil. Hra však pre neho skončila. Tento fakt prijali ostatní súťažiaci, ktorým liezol na nervy, s nadšením. „Konečne sme sa zbavili takého človeka,“ tešila sa z odchodu súpera Jana Kállayová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu