Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obete desivej Farmy: Mínus 2 ženy za 3 dni... Ďalšia odstúpila!

Lýdia Spišáková dobrovoľne opustila markizácky statok. Zobraziť galériu (7)
Lýdia Spišáková dobrovoľne opustila markizácky statok.

BRATISLAVA - Drsnejšie, než čakali! Markíza si za dejisko tretej série šou Farma zvolila opustený statok, na ktorom majú súťažiaci naozaj kruté podmienky. Ako sa už po týždni ukazuje, nie každý ich zvláda. V sobotu dobrovoľne odstúpila Nikola Čajkovská (19), v pondelok ju nasledovala najmladšia Lýdia Spišáková (18).

So sumou 50 tisíc eur sa rozlúčila ďalšia súťažiaca z markizáckej Farmy. Po sobotňajšom odstúpení Nikoly Čajkovskej spravila v pondelok rovnaký krok aj Lýdia Spišáková. Najmladšie súťažiace skrátka nezvládli drsné podmienky na usadlosti.

Kým Nikola ako dôvod odchodu uviedla astmu, Lýdia sa ani nenamáhala vymyslieť si nejaké zdravotné komplikácie. Jednoducho a jasne priznala, že súťaž je nad jej sily. Uvedomila som si, že ja na to nemám. Nevládzem ďalej bojovať. Som slabá. Vôbec som nečakala, že ma to tak dá dole...“ povedala pred kamerami Spišáková.

Moderátorka Kveta Horváthová sa jej snažila rozhodnutie o odstúpení vyhovoriť, ale jej presviedčanie nezabralo. „Som odhodlaná opustiť túto šou,” stála si za svojím Sabinovčanka. A tak sa nakoniec zbalila a zo zanedbaného statku odišla.

Zdá sa, že jej prihlásenie sa do markizáckeho projektu bolo poriadne nepremyslené. Stačilo totiž len pár dní, aby sa Lýdia zlomila a povedala si dosť. Namiesto rozprávkovej výhry jej však teraz hrozí od Markízy pokuta za nedodržanie zmluvy. Súťažiaci totiž nemôžu svojvoľne odchádzať - výnimkou sú len zdravotné dôvody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu