Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šokujúce odstúpenie farmárky Nikoly: Janovi sa pomstila zradou, on sa rozplakal!

Nikola odstúpila zo súťaže. Stihla však nabonzovať Jána. Ten sa kvôli tomu rozplakal. Zobraziť galériu (11)
Nikola odstúpila zo súťaže. Stihla však nabonzovať Jána. Ten sa kvôli tomu rozplakal. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Bonzla ho a odstúpila! Ako sme už na topkách informovali, Nikola Čajkovská (19) zvládala drsné podmienky v reality šou Farma najťažšie spomedzi všetkých súťažiacich. Už v piatok sa dušovala, že odíde. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa po sobotňajšom dueli rozhodla odstúpiť. Jej odchod zo statku mal trpkú príchuť pre kolegu Jana Strausza (27). Hoci sa s ním počas šou spriahla, nakoniec ho zradila. A to ho dohnalo k slzám.

Prvý duelový boj tretej série Farmy máme za sebou. Sily si v ňom zmerali go-go tanečnica Jana Kállayová a učiteľka Andrea Vaničková. Z ich vzájomného duelu vyšla víťazne druhá spomínaná, keď súperku porazila v oboch disciplínach. Podľa pravidiel teda mala súťaž opustiť Jana. No nakoniec sa všetko vyvinulo úplne inak. Kartami zamiešala Nikola Čajkovská.

Neľudské podmienky, smrad, robota a nedostatok spánku donútili mladú Bratislavčanku k ráznemu kroku. „Rozhodla som sa, že dobrovoľne odstúpim zo súťaže Farma. Kvôli zdravotným problémom,“ povedala nespokojná kráska, ktorá mala nepríjemných dní na hospodárstve už plné zuby. „Ani v najhoršom sne by som nepredpokladala, že budeme spať v sene, na ktoré som alergická. Mám napuchnuté mandle, dnes ráno ma strašne boleli priedušky, nevládzem rozprávať, neviem sa dobre nadýchnuť. Nestojí mi to za to, aby som sa dostala do takého štádia, ako som mala. Bojím sa. Naozaj sa bojím o svoje zdravie,“ opísala svoje problémy.

V rámci svojho odstúpenia stihla ešte potopiť kolegu Jana Strausza - nabonzovala totiž, ako spolu s ním robila potajomky zle kolegom. Povedala, že to oni dvaja im schovávali tabak, kľúče a vytrhávali zeleninu zo záhrady. „Chcela som vám povedať, že som vám ublížila ja aj on. Jano, radím ti, aby si to už nerobil. Konáš totiž príliš okato. Povedala som to práve preto, aby si s tým skončil,“ otvorene povedala pravdu, pričom si zaslúžila potlesk od ostatných súťažiacich. Drsne pôsobiaci Strausz však takúto zradu nezvládol. Rozplakal sa ako malý chlapec. Niečo také totiž od Nikoly nečakal.

Vyspovedajte vypadnutú farmárku Nikolu Čajkovskú v online rozhovore na topkách. Začíname v pondelok o 9:00. Viac informácií nájdete TU. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu