Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kruté chvíle pre farmára Adama: V šou skončil najhoršie, ako sa len dalo!

Adam Kováč sa musel s Farmou rozlúčiť. V dueli ho porazil Rado. Zobraziť galériu (8)
Adam Kováč sa musel s Farmou rozlúčiť. V dueli ho porazil Rado.

BRATISLAVA - Takto si to nepredstavoval! Hoci mal Adam Kováč (24) ambície stať sa víťazom markizáckej Farmy, po sobotňajšom dueli musel súťaž definitívne opustiť. Prehra v súboji s kamarátom Radomírom Spirengom (39) mala pre neho poriadne trpkú príchuť. Jeho posledné dni v šou totiž mali prívlastok najhoršie.

Zo sebavedomého manažéra zdeptaná troska! Adam Kováč zažil počas svojho pôsobenia v statkárskej šou úspechy aj pády. Viackrát v úlohe farmára týždňa dohliadal na chod hospodárstva, no ocitol sa aj v úlohe sluhu, kvôli čomu musel ísť trikrát do duelu. Ten posledný sa mu stal osudným, nebude preto naň spomínať v najlepšom. 

Adam sa dostal do súboja s Radkom, nakoľko sú poslednými mužmi v súťaži. Nemal teda na výber a musel si zmerať sily práve s bývalým vojakom. Spireng si spomedzi disciplín najskôr zvolil preťahovanie lanom. Súperovi nedal šancu. Druhou úlohou bolo prekvapenie. Tým bol tzv. klobúkový tanec, vďaka ktorému sa Kováčovi podarilo stav vyrovnať. Vo vedomostnom dueli však znova neuspel.

„Som smutný. Myslím si, že to bolo spravodlivé. Vyhral lepší jednoznačne,“ priznal sebakriticky porazený Bratislavčan. Taktiež sa netajil tým, že celkovú výhru dopraje práve svojmu „katovi“ Radkovi. Zlyhanie  v súťaži však mladíka očividne mrzelo. Keď odchádzal zo stodoly, bez okolkov si zanadával.

Zármutok bol o to väčší, že Kováč prechádzal v uplynulých dňoch náročným obdobím. Okrem toho, že na statku nemal podporu v podobe milovanej Lucie Frčkovej, sklamal sa v Eve Orolínovej, ktorú pokladal za blízku priateľku. V liste na rozlúčku jej dal svoje znechutenie najavo a hodil ju do jedného vreca spoločne s Monikou Haklovou. Čerešničkou na torte jeho znechutenia bolo, že nemohol osláviť narodeniny so svojimi najbližšími. Pobyt na statku teda Adam zakončil najhoršie, ako sa len dalo - naštvane a rezignovane.

Vyradený Adam Kováč bude v pondelok online na topkách od 9.00! Viac informácií nájdete tu!

Tip: Pozrite si Farmu už dnes večer. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu