Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Desivé tajomstvo novej farmárky: Na zozname s bin Ládinom či Mellom!

Gabriela Bullová (hore) mala sestru na americkom zozname najhľadanejších zločincov. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Bullová (hore) mala sestru na americkom zozname najhľadanejších zločincov.

ŠAĽA - Podarená rodinka! Gabriela Bullová (29) sa od budúceho týždňa stane novou obyvateľkou Farmy. V médiách sa však jej meno neobjavuje prvý raz. Minulý rok v máji sa totiž prevalilo, že jej sestra Lucia Kanišová (38) je v Amerike na zozname najhľadanejších zločincov sveta. Vtedy sa ju po 6 rokoch od obvinenia podarilo zatknúť talianskym úradom v Bologni. Následne mala byť vydaná do USA. Stále však figuruje spolu s manželom Ivanom Kanišom (45) v aktuálnych spisoch Interpolu!

Problémy so zákonom! Gabriela Bullová na oficiálnej stránke markizáckej Farmy sama priznáva, že sa raz len tak-tak vyhla väzeniu. Jej sestra si však celu naozaj vyskúšala. V máji 2011 Luciu Kanišovú totiž zatkla talianska polícia. Vtedy sa prevalilo aj to, že Slovenku umiestnili americké médiá začiatkom roku 2009 do koláže medzi najhľadanejších zločincov sveta. Na tomto zozname figuroval napríklad aj najznámejší terorista Usama bin Ládin.

Luciu hľadali americké úrady už od roku 2005. Vtedy bola spolu s manželom Ivanom a s tromi Poliakmi obvinená z nelegálneho zamestnávania cudzincov. Podľa Interpolu mala blondínka na konte podvody a tiež pranie špinavých peňazí. Jej partner sa okrem toho vraj podieľal na organizovanom zločine a aj na pašovaní a obchodovaní s ľuďmi.

Podľa obvinení vraj Slováci nelegálne zarobili až 20 miliónov dolárov. „Kebyže máme tie milióny, tak by sme si inak žili,” bránila sestru v internetových diskusiách Gabriela. Manželia v podstate bez pozornosti úradov  spokojne bývali niekoľko rokov v Galante. Až kým sa Lucia nerozhodla vyraziť si s kamarátkou do Talianska. To však nemala robiť - tamojší muži zákona si na ňu posvietili „Príchod dvoch žien nezostal nepovšimnutý a boli nahlásené na preverenie,” napísal server bolognatoday.it o okolnostiach jej zatknutia.

Podľa talianskych článkov z tej doby putovala Kanišová do väzenia, kde čakala na vydanie americkej spravodlivosti. Tam ju mali potrestať dvadsaťročným odňatím slobody. O tom, či ju Spojené štáty dostali do svojej moci, sa nám napriek snahe doposiaľ zistiť nepodarilo. Na stránkach Interpolu však môžete Kanišovcov stále nájsť ako hľadané osoby. Medzi 39 zločincami zo Slovenska figurujú na zozname napríklad spolu s Karolom Mellom, ktorý je na úteku aj so svojou partnerkou - herečkou Zuzanou Marošovou.

Tip: Pozrite si večer Farmu! Alebo si pozrite film! Alebo... alebo si vyberte svoj program na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu