Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Drsný ťah Markízy: Toto je nová farmárka! A prídu ďalší!

Gabriela Bullová je novou obyvateľkou Farmy. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová je novou obyvateľkou Farmy.

BRATISLAVA – Nečakané! Televízia Markíza sa rozhodla poriadne zamiešať kartami v šou Farma. Hoci je relácia v plnom prúde a z hry už odišli štyria súťažiaci, kompetentní sa rozhodli pre zvláštny ťah. Na statok poslali nové posily. Zistili sme, že jednou z nich je extravagantná obyvateľka Šale Gabriela Bullová (29).

Tvorcovia šou sa rozhodli urobiť zásadné rozhodnutie – na statok poslali nových ľudí. Podľa našich informácií je príčinou tohto kroku fakt, že súčasné osadenstvo robotu čoraz viac flákalo a zvieratá na statku trpeli. K lepším pracovným výkonom nevybičoval finalistov ani samotný hospodár. Ten to na súťažiacich najprv skúšal po dobrom – prehovorením do duše. Keď jeho slová nezabrali, rozhodol sa pre drsnejšiu formu „komunikácie“. Na dome povybíjal špinavé okná, pretože ich súťažiaci neumyli.

Aj to však bolo zbytočné, pracovná morálka upadala. Kompetentní si preto povedali, že posledná možnosť, ako lenivých finalistov motivovať k lepším výkonom, je poslať im na statok konkurenciu. Na farmu preto prišli nové tváre. Jednou z nich je podľa našich zistení extravagantná Gabriela Bullová. Pochádza zo Šale a živí sa ako krupiérka. O tom, že na statku zamieša kartami, niet pochýb. Miluje výstrednosť a pocit, že je stredobodom pozornosti.

V televízii Markíza sme zisťovali, či nie je spomínaný krok v rozpore s pravidlami. Chceli sme tiež vedieť, či je fér, že do rozbehnutej šou prídu po piatich týždňoch súťažiaci plní síl a majú rovnaký nárok na zisk výhry 50 tisíc eur ako tí, ktorí sú už unavení z drsných podmienok. Zatiaľ sme však nedostali žiadne vyjadrenie. O ďalšom priebehu vzniknutej situácie budeme informovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu