Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podraz po vyhadzove Romana z Farmy: Monika, k čomu si sa to znížila?

Roman po dueli vzal mešec a vrátil Monike peniaze, ktorými ho chcela podplatiť. Zobraziť galériu (4)
Roman po dueli vzal mešec a vrátil Monike peniaze, ktorými ho chcela podplatiť.

BRATISLAVA - Taktizujú! Počet obyvateľov Farmy sa znižuje a súťažiaci zatiaľ netušia, že na statok mieria noví ľudia. A tak s vidinou blízkej výhry bojujú o zotrvanie v šou všetkými spôsobmi. Monika Haklová (37) preto podplatila duelanta Romana Olacha (20). Ako vypadnutý má totiž moc rozhodnúť o najnovšom farmárovi týždňa, ku ktorému sa viaže výhoda v podobe imunity.

Farmári vybrali vo štvrtok do duelu Rolanda Sedláčka, ktorý svojím správaním v posledných dvoch týždňoch viacerých obyvateľov statku sklamal. Bývalý pornoherec si vybral v sobotňajšej epizóde za súpera Romana Olacha, nad ktorým si trúfal vyhrať.

Blondiak mal ako druhý duelant právo vyberať disciplíny, no nezvolil ich príliš dobre. V znalostiach z alamanachu ho totiž Roland s prehľadom porazil. V rámci prekvapenia sa z hliny podarilo vydolovať najviac zemiakov Romanovi - skóre sa teda vyrovnalo. No v následnom pílení dreva opäť triumfoval otec troch detí. „To je aká škoda,” povzdychol si Olach po prehratom zápase.

Najväčšie prekvapenie ale prišlo až po dueli. Vtedy totiž vyradený súťažiaci odhalil detaily tajného paktu, ktorý pred súbojom uzavrel s Haklovou. Tá po ňom chcela, aby ju za úplatok v podobe 200 € zvolil za farmárku týždňa. Získala by tým imunitu a pohodlie v samostatnej izbe. „Ja som hrdý chalan a s hrdosťou chcem z tejto farmy odísť. Preto úplatok od Moniky nezoberiem. A rozhodol som sa, že farmára určím spravodlivo,“ vyhlásil Roman o tomto plánovanom podraze na ostatných súťažiacich. Následne vrátil podnikateľke peniaze.

To, že Monika túžila po poste farmárky týždňa, bolo známe už dlho. No nikto zrejme netušil, že sa uchýli k takýmto praktikám. A dokonca, aj keď jej Roman pred všetkými vrátil peniaze, podplácanie poprela. Ostatní jej však už neverili ani slovo a spustili pesničku o falošnosti. Koho nakoniec Olach určil za vedúceho statku, sa diváci Markízy dozvedia v pondelok.

Roman bude po svojom vyhadzove online na topkách. Viac informácií TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu