Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Silikónky ukazujú bradavky: Na Farme 2 je horúco!

Monika a Nikola sa premávajú po Farme bez podprsenky. Zobraziť galériu (9)
Monika a Nikola sa premávajú po Farme bez podprsenky.

SENICA - Horúco aj v zime! Druhá séria šou Farmy má zjavne tiež potenciál na pikantné zábery. Jednou zo súťažiacich je totiž modelka erotických aktov Nikola Komorová (20), ktorá sa pýši vylepšeným dekoltom. Rovnako ako ona má však podľa našich informácií upravené prsia aj Monika Haklová (37). A obidve zjavne neobľubujú podprsenky. Topky.sk prinášajú ukážku toho, na čo sa diváci môžu tešiť.

Šteklivý začiatok! Dnes večer odštartuje Farma 2. A hneď v úvodnej epizóde sa bude na čo pozerať. Hygiena totiž musí byť a markizácke kamery si všimnú Moniku Haklovú po kúpeli. Podnikateľka odetá len do tenkého tielka tak dá divákom nahliadnuť na obliny svojho poprsia.

Jej stojace bradavky zas dokážu, že súťažiaci sa na statku naozaj nemajú ako v raji a chladné počasie poriadne cítia. Zaujímavé však je, že mamička troch detí sa pred ostatnými bez problémov promenáduje bez podprsenky. Evidentne na jej vnady vôbec nepôsobí gravitácia. Podľa našich informácií totiž blondínka v minulosti podstúpila plastickú operáciu.

Silikónmi disponuje aj jej terajšia kolegyňa Nikola Komorová. Tá sa v tielku bez bielizne divákom ukáže v niektorej z ďalších častí pri rúbaní dreva. Nepochybujeme však, že tmavovlasá exhibicionistka dopraje pikantné pohľady do svojho výstrihu už aj skôr.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu