Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bolestné tajomstvá farmárky Haklovej: Vieme, z čoho mala traumu!

Monika Haklová si v minulosti vytrpela svoje. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová si v minulosti vytrpela svoje.

BRATISLAVA – Smutné spomienky! Finalistka markizáckej šou Farma Monika Haklová (37) si v minulosti prešla nesmierne náročným obdobím. Topky.sk zistili, že okrem traumy z vážnej autonehody ju ťaží aj nevydarené manželstvo. Podľa našich informácií prežívala v zväzku hotové peklo.

Pri spomienke na minulosť zosmutnie! Monika Haklová sa v markizáckej Farme prezentuje ako usmievavá a spokojná mamička. Aj ona ale zažila v minulosti chvíle, ktoré by zo svojho života najradšej vymazala. Vytrpela si viac než dosť.

S prvým nepríjemným zážitkom sa musela Haklová vyrovnať v čase, keď sa stala čerstvou držiteľkou vodičského preukazu. V mladosti prekonala spoločne s kamarátkou vážnu autonehodu. Hrobárovi unikli z lopaty len vďaka obrovskému šťastiu. „Bola to ťažká havária, ale Monike sa akoby zázrakom nestalo nič vážne. Kamarátka, ktorú viezla, však skončila oveľa horšie. Myslím, že mala zlomenú nohu a aj iné zranenia,“ povedal nám k tomu farmárkin snúbenec Martin Kollár. „Monika si to dlho vyčítala, veľmi ju to mrzelo. Bála sa, aby priateľka nemala nejaké zdravotné následky,“ dodal.

Trauma z havárie bola ale len slabým odvarom v porovnaní s tým, čo Monika zažila neskôr. Podľa našich informácií si veľa vytrpela aj počas prvého manželstva. Jej vtedajší partner ju údajne fyzicky aj psychicky týral. A to celých desať rokov. „Domov si dokonca vodieval milenky. Nebránila mu v tom ani prítomnosť Moniky a ich dvoch ratolestí. Jedného dňa to už nevydržala. Vzala deti a ušla od neho,“ prezradil nám zdroj z blondíninho okolia.

O Haklovej sklamaní z lásky vie svoje aj jej terajší snúbenec Martin. „To, čo bolo medzi nimi, som počul iba od nej. Verím, že to takto naozaj bolo,“ reagoval na margo minulosti svojej partnerky Kollár, keď sme sa ho na ňu spýtali. Podnikateľ má s blondínkou jednu dcérku. A netají sa tým, že už pár rokov plánuje vystrojiť so svojou polovičkou svadbu. „Monika ju chce v máji. No doteraz nám to nevyšlo. Snáď budúci rok,“ dodal na záver s úsmevom Martin.

Tip: Pozrite si ďalší diel Farmy! Čas vysielania Farmy aj ďalších šou sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu